Hashimoto ve radyoloji teknisyenliği ? -acil-

radyoloji16

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
3
0
6
28
Merhaba bayanlar , yeni üyeyim. Yanlış bir alana konu açtiysam oncelikle ozur dilerim.
20 yasindayim ve radyoloji teknisyeniyim. İse giriste yapilan rutin kan tahlillerimde tsh 67.5 cikti . T3 ve T4 lerdede düşüş var . Hormon tahlillerim bu yöndeydi ve kurum hekimi ultrason istedi . Ultrason da ise hashimoto tiroiditi teshisi konuldu ve endokrinolojiyle beraber ilac tedavisine başladik.
Endokrinoloji meslegini yapabilirsin omur boyu bu hastalik seninle dedi .
Kurum hekimi meslegini uzun vadede dusunme bir an evvel birak ama suan calismanda bi sakinca gorulmuyor dedi . Çalisabilcegime dair tabip raporu verebilirmisiniz o zaman dedim . "Hayir" dedi
Bu da beni suphelendirdi . Hastanemizdeki enfeksiyon hemsiremiz ve supervizor hemsiremiz bunun bir meslek hastaligi grubuna girdigini ve kesinlikle bu alanda calismamam gerektigini memur olsaydim meslekten uzaklastirilacagimi soyledi .
Devlet hastanesinde hizmet alimi bunyesinde ozel sirkete bagli olarak calismaktayim. Dolayisi ile departmanda bi degisiklik soz konusu degil. Bu durumda çalisabilir miyim calisamazmiyim bilmiyorum.
Ama bana soylenen bi gun basina bisey geldiginde kurum hekimi ve isverenin biz onun tiroid oldugunu soyledik fakat kendi rizasiyla calisti . Seklinde bi savunma yapabilcegi ortada .

Calisabilirsin diyorlar tamam o zaman tabip raporu istiyorum dedigimde hicbir hekim yazili bir kagit vermiyor .

Ben bilmiyorum. Doz asimindan dolayi 20 li yaslarimda buna yakalandigimi endokrinoloji soyledi . Bu durumda radyoloji teknisyeni olarak calismamda bir sakinca varmidir ? Cevrenizde bu sekilde calisanlar varmi?

Simdiden cok tesekkur ediyor ve saglikli gunler diliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…