Hashimoto tiroidi

NaifBegonya

Özlem.... zor olduğu kadar terbiye edici.
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
334
147
123
hashimoto tiroidi olan arkadaşlar var mıı??
süreci nasıl geçti veya geçiyor bana bilgi verebilir misiniz?? :)

hashimoto tiroidi olan arkadaşlar var mıı??
süreci nasıl geçti veya geçiyor bana bilgi verebilir misiniz?? :)
bende haşimato troidi var gebe değilim ama gebe kalınca nasıl bir süreç bekliyor bende merak edıyorum. deneyimli arkadaşlar bizi bilgilendirirse seiviniz

l
evet kullanıyorum isim vermek yasak sanırım 50mg lık bir ilaç alıyorum sen alıyor musun ? bunun yanında başka rahatsızlık var mı pco gibi
evet bende 50mglık bir ilaç kullanıyorum,pco yok çok şükür

Arkadaşlar hashimoto hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi? Bana geçen yıl teşhis kondu, ama ilaç vermedi doktor nedense. İnanılmaz bi kilo alımı ( doğru düzgün yemememe ve hareketli olmama rağmen ) ve tırnak dökülmesi, sinir duygusallık vb bütün belirtileri mevcut. Yabancı sitelerden araştırdım. Bende endometrioma da var ( çikolata kisti ). Kesin bi bulgu olmamasına rağmen iki hastalığın hormonal oldukları için bağlantılı olabilecekleri söylenmiş araştırmalarda.

Benim merak ettiğim, hashimoto ilaç tedavisi nasıl oluyor? Bu tedavi kilo alımını düzeltiyor mu? Ya da başka hormon ilaçlarını etkiliyor mu?
Ameliyat oldum geçen hafta çikolata kistinden, iyileşir iyileşmez doktora soracağım ama yine de belki bilen vardır diye sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…