Hashimoto - Hastaligi

BaSa86

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
3.858
2.298
333
Almanya
Slm kizlar, burda Hashimoto hastaligi olupta hamile olanlar varmi...cogu yerde okudum, hamile kalmak mümkünmüs...???
sizlerin bir bilgisi varmi?

slm ben yeni katildim hashimoto yani troid hastalarina denir bende var ve

2 yasinda bi oglum var hamilelik surecinde tedavi gordum. Allah sifalar versin

bende hashımoto hastasıyım ilaç kullanıyorum doktorum hamilelik için sorun olmayacağını söyledi..

slm ben yeni katildim hashimoto yani troid hastalarina denir bende var ve

2 yasinda bi oglum var hamilelik surecinde tedavi gordum. Allah sifalar versin

insallah isteyen allahim herkese verir.

Hamile kalman zor oldumu? kac ayin icinde hamile kaldin?

Nette cok seyler okudum, bu hastalik hamile kalmana engeliyormus!

bende hashımoto hastasıyım ilaç kullanıyorum doktorum hamilelik için sorun olmayacağını söyledi..

Hmm, sen kac aydir deniyorsun canim hamile kalmak icin?

insallah isteyen allahim herkese verir.

Hamile kalman zor oldumu? kac ayin icinde hamile kaldin?

Nette cok seyler okudum, bu hastalik hamile kalmana engeliyormus!

Hmm, sen kac aydir deniyorsun canim hamile kalmak icin?

canım ben 6 ay oldu evleneli 3 aydır deniyorum.. benim evlendikten sonra çıktı hastalığım

arkadaslar hepimize allah şifa versin....bende sizler gibi hasimato hastasiyim...ayrica pco ve insilün direncim var....8yildir bu hastaliklarla muucadele ediyorum...
bende 9 aylik evliyimmm ve cocuk düsünüdüğüm icin tedavi görüyorm..bu hastaliklar birbiriyle bağlantili olduğu için benim biraz daha sıkıntili durumum...ama umutsuz olmayalimm çünkü bu hastaligi olupta çocuğu olan arkadasim var...

Bebekkuu merhaba;
yazdıkların aynen bende de var hashimoto troiditi, pco ve insülin direnci. Sen tedaviye başlayalı tarihi gözönünce bulundurarak baya olmuş. Çocuk sahibi olabildin mi ? ayrıca kilon nasıl değişti ilaçlardan sonra? çocuktan önce kilo vermem şart oldu cevabını bekliyorum canım.

Bebekkuu merhaba;
yazdıkların aynen bende de var hashimoto troiditi, pco ve insülin direnci. Sen tedaviye başlayalı tarihi gözönünce bulundurarak baya olmuş. Çocuk sahibi olabildin mi ? ayrıca kilon nasıl değişti ilaçlardan sonra? çocuktan önce kilo vermem şart oldu cevabını bekliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…