- 13 Eylül 2008
- 295
- 23
- 318
- 36
- Konu Sahibi izmirin_birtanesi
-
Kimse bir sey yazmamışKonunuz takibindeyim
Benimde az çalışıyor ama hamile kalmadım bende hamilelik düşünüyorum beslenmeniz nasılKimse bir sey yazmamışkimse tiroid hastasi degil herhalde..
Benimde az çalışıyor ama hamile kalmadım bende hamilelik düşünüyorum beslenmeniz nasıl
Bende biraz gaps biraz Karatay beslenmesi yapıyorum benim ilacım e..ile başlayan ilaç 25 mgCok aşırı dikkat etmiyorum ama zaten sebze agirlikli yiyorum. Hazir gida tuketmemeye calisiyorum. Asitli icecek yerine ayran su veya süt tercih ediyorum. Siz? Ilac kullaniyor musunuz?
Ben de onun 75mcg olanini aliyorumBende biraz gaps biraz Karatay beslenmesi yapıyorum benim ilacım e..ile başlayan ilaç 25 mg
Kizlar merhaba,
Ben Hashimoto hasatsiyim dolayisiyla ilac kullanmak durumundayim. Ilaci 50mcg ve hafta sonu 100mcg olarak iciyordum bu ilac bana fazla geldigi icin Ege Üniversitesi'nde profesöre gittim. Ilaci 75mcg olarak ayarladi. Sonraki tahlilim 1.26 cikti ve bu hafta yaptırdığım 0.45 çıktı. Ben bir endiseyle gittim profesöre çünkü bebek düşünüyoruz. Fakat doktor bana bunun ideal olduğunu 2'nin altında olmasi gerektiğini ve bu sayede ayarlamayi daha iyi yapabilecegini söyledi. Benim aklim karıştı sonucta 1'de 2'nin altında. Biliyorsunuz gebelikte tsh cok önemli bebek kendi tiroid hormonunu uretemedigi için.
Benzer durum yasayan var mi?
Sevgiler hepinize
Bir onceki mesajda alıntı yapamamisimm, bende o ilaçtan 100 mg içiyorum, ama bugüne kadar endokrinoloji ye gidemedim..dahiliye ile görüştüm ve dozunu bir türlü ayarlayamadilar..hamilelik için iyi bir doktorla gorusmem lazım..diğer hormonlarda bozukmus benim..ama bildiğim kadarıyla 2 bin altında olması ideal, bı ara gittiğim kadın doğum doktoru da öyle demişti bana,dediğim gibi benim diğer hormonlarda da bozuk olduğundan ise yaramadı..geçmiş olsun tekrar..Kizlar merhaba,
Ben Hashimoto hasatsiyim dolayisiyla ilac kullanmak durumundayim. Ilaci 50mcg ve hafta sonu 100mcg olarak iciyordum bu ilac bana fazla geldigi icin Ege Üniversitesi'nde profesöre gittim. Ilaci 75mcg olarak ayarladi. Sonraki tahlilim 1.26 cikti ve bu hafta yaptırdığım 0.45 çıktı. Ben bir endiseyle gittim profesöre çünkü bebek düşünüyoruz. Fakat doktor bana bunun ideal olduğunu 2'nin altında olmasi gerektiğini ve bu sayede ayarlamayi daha iyi yapabilecegini söyledi. Benim aklim karıştı sonucta 1'de 2'nin altında. Biliyorsunuz gebelikte tsh cok önemli bebek kendi tiroid hormonunu uretemedigi için.
Benzer durum yasayan var mi?
Sevgiler hepinize
Bir onceki mesajda alıntı yapamamisimm, bende o ilaçtan 100 mg içiyorum, ama bugüne kadar endokrinoloji ye gidemedim..dahiliye ile görüştüm ve dozunu bir türlü ayarlayamadilar..hamilelik için iyi bir doktorla gorusmem lazım..diğer hormonlarda bozukmus benim..ama bildiğim kadarıyla 2 bin altında olması ideal, bı ara gittiğim kadın doğum doktoru da öyle demişti bana,dediğim gibi benim diğer hormonlarda da bozuk olduğundan ise yaramadı..geçmiş olsun tekrar..
Bir onceki mesajda alıntı yapamamisimm, bende o ilaçtan 100 mg içiyorum, ama bugüne kadar endokrinoloji ye gidemedim..dahiliye ile görüştüm ve dozunu bir türlü ayarlayamadilar..hamilelik için iyi bir doktorla gorusmem lazım..diğer hormonlarda bozukmus benim..ama bildiğim kadarıyla 2 bin altında olması ideal, bı ara gittiğim kadın doğum doktoru da öyle demişti bana,dediğim gibi benim diğer hormonlarda da bozuk olduğundan ise yaramadı..geçmiş olsun tekrar..
Çok teşekkürler, endokrin için Gökhan ozgene ulaşmaya calistim eski hastalarını takip ettiğini yeni hasta almadığını söylediler.. kadın doğum içinde Ege tüp bebekte Ege tavmergen i önerdiler,bı aksilik çıkarsa kesin Ahmet beye giderim.. endokrin konusunda çıkmaza girdim,bir gün Ege üniversitesi ne gidip kapı kapı dolaşmayı düşünüyorum endokrin için..polikilikten gitmek istemiyorum zaten de endokrinoloji ye randevu vermiyor sistem..offf.. tekrar geçmiş olsun..Merhaba, size de geçmiş olsun. Dahiliyeden ziyade mutlaka endokrinolojiye görünmeniz gerekir. Ben Ege Universitesi'nde Prof. Dr. Ahmet Gökhan Özgen'e gidiyorum. Kadın dogum doktorun ise Ahmet Seçkin Önoğlu, ikisini de kesinlikle tavsiye ederim. Ozellikle Ahmet Seçkin Bey müthiş ilgili. Sekreter ve hemsireler de ayni sekilde. Tekrar gecmis olsun.
Çok teşekkürler, endokrin için Gökhan ozgene ulaşmaya calistim eski hastalarını takip ettiğini yeni hasta almadığını söylediler.. kadın doğum içinde Ege tüp bebekte Ege tavmergen i önerdiler,bı aksilik çıkarsa kesin Ahmet beye giderim.. endokrin konusunda çıkmaza girdim,bir gün Ege üniversitesi ne gidip kapı kapı dolaşmayı düşünüyorum endokrin için..polikilikten gitmek istemiyorum zaten de endokrinoloji ye randevu vermiyor sistem..offf.. tekrar geçmiş olsun..
Çok teşekkürler herşey için..Tekrar merhaba Gökhan Bey icin 0232 390 3524 bu numarayi dener misiniz? Normalde ayin 15inde aramaniz gerekiyor. Ben de yeni hastasiyim aslinda 5 ay oldu henuz. Bunun disinda bornova tepecik binasi var. Isterseniz oraya internetten randevu alin. Ben hic gitmedim. Ama oraya baska doktorlara gittin gayet iyi. Belki denemekte fayda olir. Insallah en kisa surede duzenlenir. Sevgiler
Çok teşekkürler herşey için..
neguzel hamile kalmissiniz benim olmuyo ve ilaci kullandigimda carpinti yapio sizdede yaptimiBen bugun baktirdim 1.kusur cikti yeni hamileyim daha levatrion 100mg ya devam.dedi ve 21gunde bir kontrol ilac dozu ayarlanacak
Ben de onun 75mcg olanini aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?