• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasdane cantası hazırlıcam doqum ıcın neler lazım yardım lutfen :)

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
kızlar 30+3 qunluk hamişim ılk doqumum erken olduqu ıcın hasdaneye hazırlıksız qıttım herseyını hasdane onundekı dukkanlardan almısdım sımdı ıse aynı durumu yasamamk ıcın benım ısım bellı olmaz qene erken doqum rıskım var hasdane cantasına neler koymam gerek fuzuli seyler koymak ısdemıyorum az olsun temız olsun yardım edermısınız ona qore canta hazırlıyayım :49:

kızlar 30+3 qunluk hamişim ılk doqumum erken olduqu ıcın hasdaneye hazırlıksız qıttım herseyını hasdane onundekı dukkanlardan almısdım sımdı ıse aynı durumu yasamamk ıcın benım ısım bellı olmaz qene erken doqum rıskım var hasdane cantasına neler koymam gerek fuzuli seyler koymak ısdemıyorum az olsun temız olsun yardım edermısınız ona qore canta hazırlıyayım :49:

Canım keske tecbuem olsa da detaylı anlatabılsem ben pco tedavısı goruyorum ınsAllah ben de senın haycanını yasarım herkez de Amın ama cevremde gordugumu kadarıyla bebek ıcın camasırlar senın ıcın ıc camasırları gecelık pıjema ıslak mendıl sterıl mazemelerden oluyoyordu

ıns sende tadarsın bu duyquyu Rabbım olmayanlarada versın abımde 8 senelık evlı bır kere dusuk yapdı yenqem dahada olmadı sımdı ıse tup bebek yapdırdı qecen hafda kontrole qıttıqınde 15 qunluk var demıs doktoru bızde bır umut o bebeqımızı beklıyoruz ıns sende kavuısursun :16:

hayatım tecrübeli bir anne olarak yazayım çantayı boşuna doldurma bence kendine 2 tane iç çamaşırı ve lohusa geceliğini ayrıca bir tane daha picama al emin ol kanaman oluyor arkana çıkabilir benim çıkmıştı:) kırmızı bir taç ve bir ruj :) havlunu evden götür selpak al ve hasta bezi gerçi hastaneden veriyorlar hasta bezini bunlar senindi bebişine gelince zıbın takımı battaniye ve bez, ıslak mendil birde biberon işte bukadar

Son düzenleme:
Back