Hasan Hüseyin Ceylan

Elifcan23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
2
0
1
30
Hasan beye ameliyat olucam yakın zamanda. Hasan beye ameliyat olan var mı acaba yardımcı olabılır mı

Arkadaşlar ben kolay kolay birini şikayet etmem ancak canım çok yandı konuya geliyorum,01.09.2017 yılındı Ceylan tıp merkezinde Hasan hüseyin CEYLANA muayene oldum ve ameliyat olmaya karar verdim eski burnum hafif kemerli ince sırtlı bi burundu nefes almamda da sorunlar vardı.07.09.2018 tarihinde hem estetik hemde fonksiyonal burun ameliyatı oldum aradan bir ay geçti burnumun solu içine çökmüş sag tarafında ise kemik çıkıntısı vardı.. dr bey 6ay sonra tekrar ameliyat olmam gerektiği söyledi bu hatanında bana denk geldiğini ifade etti neyse hallederiz dedi (baştan anlamalıydım ne ameliyat planlaması var ne başka bişey hep hallederiz) tamam dedim insanlık hali olabilir dedim 6ay sonrasına sözleştik 16.05.2018 tarihinde sadece anestezi masrafları ödemek şartıyla ameliyata alındım bu seferde sorun daha beter oldu şuan ameliyattan 6 ay geçti ve burnumun solu çökük ve sağ tarafında çıkıtı var önden bakınca sola kaymış yamuk bi burun ve inanılmaz ağrılarım var hayatımda çekmediğim ağları çekiyorum kendisine fotoğraflarımı yolladım ve yine hallederiz dedi bunlar çözülmücek sorunlar değil dedi ben her 6ayda bir ameliyattmı olacağım mağdur oldum ve şuan para biriktirmeye çalışıyorum ve 2. 3 ameliyatlar hem riskli hemde daha pahalı bütün özgüvenimi kaybettim .Kısaca ÖZEL YAŞAR HASTANESİ HASAN HÜSEYİN CEYLANA AMELİYAT OLMADAN DÜŞÜNÜN.. olumlu yorumların çoğu burun içi nefes alma sorununu yaşayanlar esnetik ameliyat çok farklı çok çok farklı bir iş … Resim isteyenlere özelden atabilirim..Sağlıcakla kalın.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum, doktorun her şeye cevabı şu ‘’ hallederiiiz’’. İnsan olarak sevdiğim fakat hasta doktor ilişkisi olarak iletişimi sıfır olan bir doktor. Ameliyat oldum burnumda kemik ve et unutmuş her gittiğimde bişey olmaz hallederiz diyip durdu en sonunda aldırmak istediğimi tekrar tekrar belirttim sonuçta psikolojik olarak çöktüm ve beni çok etkiledi. Ne dese beğenirsiniz kendi hatası değil gibi 700 tl narkoz ücreti alacağım. Hadi dedim neyse ameliyat oldum ikinci kez ufak bi işlem dedi 15dklık 1 saat ameliyathanede kalmışım. Şuan şiş burnum Allahım büyüktür inşallah bi sorun yaşamam ama sizler için yazıyorum buraya kesinlikle defalarca düşünün estetik nedir bilmeyen KBB olarak sorun çözemeyen bir doktor bence yamuk olmayan burnum ameliyattan çıkınca yamuktu lütfen iyi karar verin o hijyen sıfır olan hastaneden de uzak durun derim.....

Ya bana resim atablir misin bende 03.12.18 de oldum herkes çok övdüğü için şuan alçılarımı çıkarırken skıntı olduğunu gösteren davranışlar sergiledi burnumu egdi büğdü cumartesi yine gel dedi çok tedirginim ben hiç görmedim bu mesajları görsem kesin yaptırmazdım

Hasan beye ameliyat olucam yakın zamanda. Hasan beye ameliyat olan var mı acaba yardımcı olabılır mı
Merhaba ben 1,5 ay önce hem burun ameliyatı kemik eğriliği ve geniz eti hem de bademcik ameliyatı oldum çok memnunum o kadar rahat nefes alıyorum ki tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor

Bende oldum 1 ay önce rezalet tek kelimeyle 1 ay oldu hastane hastane değil doktor hiçbişeye cevap vermiyo alcım cıktı burnum yamuk hala nefes alamıyorum bi taraf çökük bi taraf çıkık bi kanat aşağıda bi kanat yukarıda bin pişmanım

Kızlar merhaba, sırf bu konu için az önce üye oldum. Hasan beyin kliniğinden geliyorum. İçim sıkıldı. Özel kliniğine görüşmek için gittim fakat o kadar kalabalık,düzensiz, eski ve pis bir yer ki daha girişte moralim bozuldu. Daha sonra görüşmek için sıra bana geldi ve tavırlarını da beğenmedim beni dinlemiyor ne istediğimi sormuyor kendi ezber cümlelerinden bana bian önce ameliyat günü verme derdinde. Ben derdimi anlatmaya çalışıyorum o torunlarından kızından bahsediyor. Neyse sekreteri telefonla fotoğraflarımı çekti sonra kendisi telden fotoshop programından düzeltme yaptı böyle bişe yapıcam dedi. Ameliyat Gününü sekreterle ayarlayın dedi ama ilgi alaka sıfır hiç beğenmedim. Hemen gün verdiler şu tarihte şu saatte hastanede olacaksın tahlil ve tomografi çekilcek parayı hastaneye peşin vericeksin dedi sekreteri. Öyle çıktım ama moralim bozuldu çıkarken. Ameliyat günü aldım ama gitmem sanırım aceleyle nete yorumlara baktım ve hasan hüseyin ceylana ameliyat olan varsa lütfen yazabilir mi çok aceleye getiriyor iletişim sıfır ama ftyatı çok makul. Ama sırf fiyat içinde tercih edilmez. Ameliyat masasında da haldur huldur kıracak kemiğimi gibi geliyor bana. Lütfen kendisine ameliyat olanlardan yorum bekliyorum.

merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. sizinde yorumunuzu görünce iyice vazgeçtim. şuan nasılsınız peki

merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. sizinde yorumunuzu görünce iyice vazgeçtim. şuan nasılsınız peki
Vallahi hiç iyi değilim doktor sağolsun insan gibi davranmıyor sorduğum hiçbişeye cevap vermiyor burnumdan suan kötü kokular geliyor kendisine gidicem cumartesi günü bakalım konuşabilicem mi arkadaşım sakın sakın az sık dişini biriktir paranı git başkasına paranla tezil olma benden sana tavsiye

Evet bende kendisi ile iletişim kuramadığım için vazgeçtim. Burnumda ne işlem yapılacak nasıl yapılacak anlatmıyor bile. Başka bir doktorla görüştüm çok ilgilendi ona karar kıldım. Bi aksilik olmazsa ona ameliyat olucam. İnşallah iyi olursun sende üzüldüm gerçekten.

En doğrusunu yapmışsın hakkında hayırlısı olsun

Merhaba ben 1,5 ay önce hem burun ameliyatı kemik eğriliği ve geniz eti hem de bademcik ameliyatı oldum çok memnunum o kadar rahat nefes alıyorum ki tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor
esnetik ameliyatı olmamıssın biz esnetikten bahsediyoruz kbb ci oldugu için nefes alma sorunlarını çözuyor zaten ama esnetikte berbat bi doktor

esnetik ameliyatı olmamıssın biz esnetikten bahsediyoruz kbb ci oldugu için nefes alma sorunlarını çözuyor zaten ama esnetikte berbat bi doktor
Kesinlikle haklısın cok kaba bir doktor hatası ı kabul etmiyor ve gercekten estetikte sıfır artık ticarete dokmus olayı ben bu sekılde ameliyat olacağımı bilsem sürdürmezdim ek kendime yani

Hasan beye 2 kere ameliyat oldum ikisindede burnum düştü ve son ameliyattan sonra alçı alındığı gün burnuma eklediği kıkırdaklar burnumun ucuna kaydı dikiş almalar tam bir eziyetti 4 kez dikiş aldırmaya gittim ve her seferinde içinde dikiş unuttular ve ikinci ameliyatımın üzerinden 4 ay geçtikten sonra bu burun olmamış kim yaptı dedi ben böyle bişey görmedim rezillik yaşadım burnum yana kaydı kıkırdaklar ucunda şimdi üçüncü ameliyatım için doktor arıyorum ona giden her hasta 1 ameliyatla kurtulamıyor benim gördüğüm şeyler bunlar gitmeden önce iyi düşünün derim

Hasan beye 2 kere ameliyat oldum ikisindede burnum düştü ve son ameliyattan sonra alçı alındığı gün burnuma eklediği kıkırdaklar burnumun ucuna kaydı dikiş almalar tam bir eziyetti 4 kez dikiş aldırmaya gittim ve her seferinde içinde dikiş unuttular ve ikinci ameliyatımın üzerinden 4 ay geçtikten sonra bu burun olmamış kim yaptı dedi ben böyle bişey görmedim rezillik yaşadım burnum yana kaydı kıkırdaklar ucunda şimdi üçüncü ameliyatım için doktor arıyorum ona giden her hasta 1 ameliyatla kurtulamıyor benim gördüğüm şeyler

Hasan beye 2 kere ameliyat oldum ikisindede burnum düştü ve son ameliyattan sonra alçı alındığı gün burnuma eklediği kıkırdaklar burnumun ucuna kaydı dikiş almalar tam bir eziyetti 4 kez dikiş aldırmaya gittim ve her seferinde içinde dikiş unuttular ve ikinci ameliyatımın üzerinden 4 ay geçtikten sonra bu burun olmamış kim yaptı dedi ben böyle bişey görmedim rezillik yaşadım burnum yana kaydı kıkırdaklar ucunda şimdi üçüncü ameliyatım için doktor arıyorum ona giden her hasta 1 ameliyatla kurtulamıyor benim gördüğüm şeyler bunlar gitmeden önce iyi düşünün derim isteyene özelden resim atarım

Arkadaşım çok geçmiş olsun aynı şeyleri eksiksiz bende yaşıyorum 3. Ameliyatı olmam gerektiğini söyledi benimde burnum çöktü içine koyduğu kıkırdaklar kaydı 7 ay önce ameliyat oldum yine olman lazım olmamış kim yaptı bunu diyor 2 kez burnum düştü rezillik yaşattı bana kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…