Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bana resim atablir misin bende 03.12.18 de oldum herkes çok övdüğü için şuan alçılarımı çıkarırken skıntı olduğunu gösteren davranışlar sergiledi burnumu egdi büğdü cumartesi yine gel dedi çok tedirginim ben hiç görmedim bu mesajları görsem kesin yaptırmazdımArkadaşlar ben kolay kolay birini şikayet etmem ancak canım çok yandı konuya geliyorum,01.09.2017 yılındı Ceylan tıp merkezinde Hasan hüseyin CEYLANA muayene oldum ve ameliyat olmaya karar verdim eski burnum hafif kemerli ince sırtlı bi burundu nefes almamda da sorunlar vardı.07.09.2018 tarihinde hem estetik hemde fonksiyonal burun ameliyatı oldum aradan bir ay geçti burnumun solu içine çökmüş sag tarafında ise kemik çıkıntısı vardı.. dr bey 6ay sonra tekrar ameliyat olmam gerektiği söyledi bu hatanında bana denk geldiğini ifade etti neyse hallederiz dedi (baştan anlamalıydım ne ameliyat planlaması var ne başka bişey hep hallederiz) tamam dedim insanlık hali olabilir dedim 6ay sonrasına sözleştik 16.05.2018 tarihinde sadece anestezi masrafları ödemek şartıyla ameliyata alındım bu seferde sorun daha beter oldu şuan ameliyattan 6 ay geçti ve burnumun solu çökük ve sağ tarafında çıkıtı var önden bakınca sola kaymış yamuk bi burun ve inanılmaz ağrılarım var hayatımda çekmediğim ağları çekiyorum kendisine fotoğraflarımı yolladım ve yine hallederiz dedi bunlar çözülmücek sorunlar değil dedi ben her 6ayda bir ameliyattmı olacağım mağdur oldum ve şuan para biriktirmeye çalışıyorum ve 2. 3 ameliyatlar hem riskli hemde daha pahalı bütün özgüvenimi kaybettim .Kısaca ÖZEL YAŞAR HASTANESİ HASAN HÜSEYİN CEYLANA AMELİYAT OLMADAN DÜŞÜNÜN.. olumlu yorumların çoğu burun içi nefes alma sorununu yaşayanlar esnetik ameliyat çok farklı çok çok farklı bir iş … Resim isteyenlere özelden atabilirim..Sağlıcakla kalın.
Merhaba ben 1,5 ay önce hem burun ameliyatı kemik eğriliği ve geniz eti hem de bademcik ameliyatı oldum çok memnunum o kadar rahat nefes alıyorum ki tavsiye ediyorum çok iyi bir doktorHasan beye ameliyat olucam yakın zamanda. Hasan beye ameliyat olan var mı acaba yardımcı olabılır mı
merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. sizinde yorumunuzu görünce iyice vazgeçtim. şuan nasılsınız pekiBende oldum 1 ay önce rezalet tek kelimeyle 1 ay oldu hastane hastane değil doktor hiçbişeye cevap vermiyo alcım cıktı burnum yamuk hala nefes alamıyorum bi taraf çökük bi taraf çıkık bi kanat aşağıda bi kanat yukarıda bin pişmanım
Vallahi hiç iyi değilim doktor sağolsun insan gibi davranmıyor sorduğum hiçbişeye cevap vermiyor burnumdan suan kötü kokular geliyor kendisine gidicem cumartesi günü bakalım konuşabilicem mi arkadaşım sakın sakın az sık dişini biriktir paranı git başkasına paranla tezil olma benden sana tavsiyemerhaba çok geçmiş olsun öncelikle. sizinde yorumunuzu görünce iyice vazgeçtim. şuan nasılsınız peki
Evet bende kendisi ile iletişim kuramadığım için vazgeçtim. Burnumda ne işlem yapılacak nasıl yapılacak anlatmıyor bile. Başka bir doktorla görüştüm çok ilgilendi ona karar kıldım. Bi aksilik olmazsa ona ameliyat olucam. İnşallah iyi olursun sende üzüldüm gerçekten.Vallahi hiç iyi değilim doktor sağolsun insan gibi davranmıyor sorduğum hiçbişeye cevap vermiyor burnumdan suan kötü kokular geliyor kendisine gidicem cumartesi günü bakalım konuşabilicem mi arkadaşım sakın sakın az sık dişini biriktir paranı git başkasına paranla tezil olma benden sana tavsiye
En doğrusunu yapmışsın hakkında hayırlısı olsunEvet bende kendisi ile iletişim kuramadığım için vazgeçtim. Burnumda ne işlem yapılacak nasıl yapılacak anlatmıyor bile. Başka bir doktorla görüştüm çok ilgilendi ona karar kıldım. Bi aksilik olmazsa ona ameliyat olucam. İnşallah iyi olursun sende üzüldüm gerçekten.
esnetik ameliyatı olmamıssın biz esnetikten bahsediyoruz kbb ci oldugu için nefes alma sorunlarını çözuyor zaten ama esnetikte berbat bi doktorMerhaba ben 1,5 ay önce hem burun ameliyatı kemik eğriliği ve geniz eti hem de bademcik ameliyatı oldum çok memnunum o kadar rahat nefes alıyorum ki tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor
Kesinlikle haklısın cok kaba bir doktor hatası ı kabul etmiyor ve gercekten estetikte sıfır artık ticarete dokmus olayı ben bu sekılde ameliyat olacağımı bilsem sürdürmezdim ek kendime yaniesnetik ameliyatı olmamıssın biz esnetikten bahsediyoruz kbb ci oldugu için nefes alma sorunlarını çözuyor zaten ama esnetikte berbat bi doktor