Hasan Fındık Hakkında !

dilaritabruja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
7
0
Merhaba arkadaşlar,
Meme protezi için uzun zamandır doktor arıyordum.Siteyi birkaç aydır takip ediyorum.
Geçen gün tvde Hasan Fındık'ın konuşmasını dinledim. Yarın onunla görüşmeye gideceğim. Hasan Fındık'a göğüs büyültme ameliyatı yaptıran oldu mu acaba ?
Sitede adına pek rastlamadım. En geç bir ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ve güvenilir bir doktora ihtiyacım var. Bu yaz kendime güvenerek bikini giymek istiyorum :/
3 ayda ancak iyileşiyormuş izler o yüzden cevaplarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşım dr hasan fındıkta amelyat olmayı planladığını yazmıssın bu doktorlar bende görüştüm haftaya amelyat için sözleştik fakat hala endişelerim var bu doktorda amelyat oldunmu acaba fikirlerini alabilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar,
Meme protezi için uzun zamandır doktor arıyordum.Siteyi birkaç aydır takip ediyorum.
Geçen gün tvde Hasan Fındık'ın konuşmasını dinledim. Yarın onunla görüşmeye gideceğim. Hasan Fındık'a göğüs büyültme ameliyatı yaptıran oldu mu acaba ?
Sitede adına pek rastlamadım. En geç bir ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum ve güvenilir bir doktora ihtiyacım var. Bu yaz kendime güvenerek bikini giymek istiyorum :/
3 ayda ancak iyileşiyormuş izler o yüzden cevaplarınızı bekliyorum
ben 22 nisanda oldum göğüs büyütme ameliyatı çok memnunum hasan fındıkdan.... çok başarılı hiç düşünme

bende geçen sene ameliyat oldum hasan fındık a hem güvenilir hemde çok tatlı bi insan hiçbi sorunum yook ben ameliyattan 4 gün sora düğüne gittim 9 gün soorada işe başladım ve en önemlisi vücudumda tek bir yerim bile morarmadı çok memnunum.

bende geçen sene ameliyat oldum hasan fındık a hem güvenilir hemde çok tatlı bi insan hiçbi sorunum yook ben ameliyattan 4 gün sora düğüne gittim 9 gün soorada işe başladım ve en önemlisi vücudumda tek bir yerim bile morarmadı çok memnunum.

hasan beyin mem büyültme ameliyatlarının ücreti nasıl bilgilendirirseniz çok sevinirim

walla cnm 3000-4000 euro sanırım

evet... bi tanıdıkla gitmiştim 4bin tlye zor ıkna ettım ama oluyo:)) 7 binden bahsettti ilk anda. 1 ay oldu ameliyatım olalı göğüs büyütme. hiçbir sorun yok morarma yok acı yok.... herşey yolunda doktorumu çokkkk seviyorum

X