arkadaşlar biraz önce tvde seyrettiğim birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum.daha önce hiç izlemedigim bir program anladıgım kadarıyla ibretlik olayları anlatıyor flim flan degil yaşanan şeyler.kanalı açtıgımda bir dedeyi görüntülüyorlardı adı hasanmış çok kötü bir yerde yaşıyordu harabe gibi bir yer.mendil satarak geçimini saglıyormuş.bu dedeyi programcılar bulmuş.yanına gidip senin kimin kimsen yokmu diye sordular bir kızım var onlara çok yük olyorum diye ayrıldım yanlarından filan dedi.sonra dedeyi alıp evine götürdüler kızı çok sevinmiş gibi yaptı sonra torunu yapımcıları aramış annesini dedesini öldü gösterip emekli maaşını aldıgını bununiçin dedesini evden kovdugunu dedesine kötü davrandıgını söyledi eve gizli kamera koydular kadın adama hakaret ediyor tartaklıyor bi görseniz benim yüregim dayanmadı.sonra kadının yüzüne vurdular kadın inkar etti.ne kadar üzüldüğümü ne kadar utandıgımı anlatamam.annemiz babamız bizim canlarımız bir insan babasına nasıl böyle davranabilir rabbim anasına babasına kötü davrananlara merhamet versin.çok uzattım galiba hepinize sevgiler