:)Niye boş yere oylama yapılıyor ya.
Tayyip çıksın seni seçtim pikaçu desin yeterli.
Bunlar ilk kez olan şeylermiş gibi bir balık hafiza örneği sergilemeye lütfen. Tayyip Erdoğan en azından bikaç üniversitenin rektorunu bu şekilde atamış, Ahmet Neden Sezer BÜTÜN hepsini kafasına göre atıyordu ve diger c.baskanlari da....
Bunlar ilk kez olan şeylermiş gibi bir balık hafiza örneği sergilemeye lütfen. Tayyip Erdoğan en azından bikaç üniversitenin rektorunu bu şekilde atamış, Ahmet Neden Sezer BÜTÜN hepsini kafasına göre atıyordu ve diger c.baskanlari da....
Merak ediyorum.Bunlar ilk kez olan şeylermiş gibi bir balık hafiza örneği sergilemeye lütfen. Tayyip Erdoğan en azından bikaç üniversitenin rektorunu bu şekilde atamış, Ahmet Neden Sezer BÜTÜN hepsini kafasına göre atıyordu ve diger c.baskanlari da....
Evet benim de aklıma bu geldi. Sen benden önce yazmışsın.Bunlar ilk kez olan şeylermiş gibi bir balık hafiza örneği sergilemeye lütfen. Tayyip Erdoğan en azından bikaç üniversitenin rektorunu bu şekilde atamış, Ahmet Neden Sezer BÜTÜN hepsini kafasına göre atıyordu ve diger c.baskanlari da....
Yani sonuçta üniversiteler rektorlerini seçimle belirliyor olsalardı, c.başkanına niye böyle bir yetki verilsin? Şimdiye kadarki c.başkanları bu haklarını nasıl kullandilarsa şu anki c.başkanı gayet tabi bu hakkını kullanacak.Evet benim de aklıma bu geldi. Sen benden önce yazmışsın.