Harran Üniversitesi rektörlüğüne son sıradaki aday atandı

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
34
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Harran Üniversitesi'ne rektör olarak seçimde 5. sırada yer alan Prof. Dr. Ramazan Taşaltın'ı atadı.

RADİKAL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Harran Üniversitesi'nin yeni rektörünün atamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 58 oy ile seçimde 5. sırada yer alan Prof. Dr.Ramazan Taşaltın'ı Harran Üniversitesi'ne rektör olarak atadı.

420 akademisyenin oy kullandığı, 11 kişinin rektör adayı olduğu seçimde Ramazan Taşaltın 58 oy alarak 5. sırada yer almıştı. Taşaltın, Yüksek Öğretim Kurumu'nun ( YÖK ), Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu 3 isim arasında son sırada yar alıyordu.
Harran Üniversitesi'nde yapılan rektörlük seçimlerinde ilk beşe giren adayların aldığı oy oranları şu şekildeydi:
1. Prof. Dr. Mehmet İriadam: 96
2. Prof. Dr. Gürbüz Aksoy: 67
3. Prof. Dr. Abuzer Pınar: 67
4. Prof. Dr. Abdullah Ekinci: 62
5. Prof. Dr. Ramazan Taşaltın: 58

(CİHAN)

http://www.radikal.com.tr/turkiye/harran_universitesi_rektorlugune_son_siradaki_aday_atandi-1327370

Uludag uni rektoru 600 oy alirken son siradaki 200 oy alan rektor adayi secilmis.

Bu da hak yiyip rektor secildikten sonra yayinladigi bildiri.11. Maddeyi kes.

Iktidara sirtini yaslayip yediginiz bu haklar bogaziniza takilir bogulursunuz insallah.O gunleri gormek dilegiyle...

Eklentiler

• IMG-20150406-WA0015.jpg
    284,3 KB · Görüntüleme: 100
Bunlar ilk kez olan şeylermiş gibi bir balık hafiza örneği sergilemeye lütfen. Tayyip Erdoğan en azından bikaç üniversitenin rektorunu bu şekilde atamış, Ahmet Neden Sezer BÜTÜN hepsini kafasına göre atıyordu ve diger c.baskanlari da....

Birkac mi?

Son düzenleme:

Ama canım çok belli ediyorsun yaa, seni yeni kadroya aldılar herhalde. Bak alttan alta yapacaksın, objektifmiş gibi davranacaksın böyle bodoslama yaşasın AKP!! modunda takılırsan çok yükselemezsin.

Merak ediyorum.
Bu durumda hoş mu görelim şimdi yaşananları da?
Ama tabi canım nasılsa " bi kaç tane" ne olacak...

Evet benim de aklıma bu geldi. Sen benden önce yazmışsın.

ahmet neden sezer arkadaşım needeeeen bana bunu açıklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…