Cilt Bakımı Ürünleri harika ürünler İNCELEYİN

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
benim cildim çook yağlıydı .....sivilce çook çıkıyodu .......herşeyi denedim...... kimyasal peelingler-ilaçlar-kozmetikler tam 7 senemi yediler...... artık suna dumankayanın ürünlerini keşfettim . yağlı cilt köpüğü-- peelingi--yağlı saç şampuanı--sonuç harikaaaaaaaaa

FAYDALARI NE OLDU DıYE SORARSANIZ SıYAH NOKTA YOK -- YAĞLI CıLT YOK---BEBEKSı BıR TENıM VAR.......ıSTERSENıZ ..................KENDıNıZ ARAŞTIRIN

....Bu mesaj site linki verildiği için editlenmiştir....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca arkadaŞlar aknevıt yÜz serumunu her akŞam cıldımı temızledıkten sonra sÜrerım........ Cılt rengını aÇıyo......sıvılce Çıkmasını ÖnlÜyo.....nemlendırıyo.......

arkadaşım sen suna dumankayanın raklamınımı yapıyosun her açtığım konuda suna dumankaya suna dumankaya aaaayyy gına geldi

Yardımcı olmaya ÇalıŞıyorum ...... Ben 7 senedır sıvılceyle uĞraŞıyorum ......baŞkalarına faydam dokunsun ıstıyorum.......ayrıca baŞka ÜrÜnlerın adıda var orda dıkkatını Çekerım.......... Ben alın kullanın demıyom sadece araŞtırın sıtesınden anlarsınız dıyom........

GÜzel olan her Şeyden Çok bahsedılır..... Kullanıp fayda gÖren varsada yorum yapın kızlar .......bu arkadaŞda reklam yapmadıĞımı gerÇekten faydalı olduĞunu anlar

ben bızzat suna dumankaya ile tanıstım kendısı cıldıme baktı ve t bolgemdekı sıvılceler ıcın bana bı kremını verdı cıldımı temızleyıp suuryorum ve cıldımde bır aydınlanma ve sıvılcelerımın yok oldugunu hıssettım bundan sonra o eczanede dahı satılan urunlere bıle para vermeyecegım her urunu suna dumankyadan temın edecegım cunku kendı cıldını de yakından gordum porselen gıbıydı abartısız soyluyorum ve bunu kendısıne de soyledım. ıstanbuldakı yerıne bıle gıtmeyı dusunuyorum ben.kartını da verdı zaten fasa fıso bısey olsa yıllardır bu ısı yapamaz artı kendı cıldıde ortada sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…