harika sözler ! :) hayde paylaşalım!

Aşk iğnesiyle dikilince bir dikiş, kıyamete kadar sökülmez imiş.

Senin beni unutma ihtimalini hatırlayıp çıldırıyorum bazı günler ve bazı geceler yüzünü eskisi gibi hayal edemeyeceğimden korkup kahroluyorum. Sonra tevbeler ediyorum. Seni unutma ihtimalini düşündüğüm için.

Dış yerine içi, suret yerine ruhu sevmek gerekir. Hayat ancak sevgiyle tatlıdır.

Buda sevmeyi bilmeyenlere kapak niyetine dostlar :))

"Aşık olduğunuz anda panik yapmayın. Bir yere oturun, derin nefes alın ve katilinizle tanışmanın tadını çıkartın."

:))))))))))))))

Acaba uzakta olması mıdır onun en büyük cazibesi..? Mesafe midir acaba onu her an özlenen bir düşe çeviren..?

Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış.

Yokluğunun soğuğunda üşümektense varlığının ateşinde yanmak isterdim...Üşüyerek yanmayı yanarak üşümeyi yazık ki ben senden öğrendim.

Yanımda mutsuzsan eğer, benden uzakta mutlu ol..." diyebilecek kadar seviyorum seni.

Biz çocukken; yollar bozuk, ziller bozuk, paralar bozuk ama adamlar sağlamdı!

Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.

Eskiden insanlar sevilir, eşyalar ise kullanılırdı. Gün geldi eşyalar sevilir, insanlar kullanılır oldu.

Seni özlemek nasıl bir borçsa artık, özle özle bitmiyor...

Öyle insanlarla birlikte olacaksın ki; Onlar için 'iyi mi?' diye sormadan 'iyi ki' var diyebilesin...

Keşke bazı insanlar için 'imalat hatası var, geri topluyoruz' deseler

Yan yana değil de doğru doğru yürüyen bir yengece bakarak diğerleri 'sarhoş galiba' diyebiliyorlar...

Birgün 'herkes gerçek sevdiğiyle buluşacak' dense, eminim o kadar çift yer değiştirir ki.

Tek dileğim ne biliyormusun? Gözlerimi kapamış senli hayaller kurarken, gözlerimi açtığımda yanımda olman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…