harika sözler ! :) hayde paylaşalım!

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
"Hayatınızda hiç kimseyi suçsuz olduğunuz halde özür dileyecek kadar çok sevmeyin." August Rush

Mutlu olmak için birine ihtiyacın yok. Al kahveni ve tak kulaklığını." Midnight İn Paris

"Bir kız hıçkıra hıçkıra ağlıyorsa, tek bir olay için ağlamıyordur; Tüm olayları biriktirmiştir içinde." Gossip Girl

Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır." Freud

"Hiç kimseyi yalan söylediğini anlayacak kadar tanımak istemiyorum." (Tezer Özlü)

"Kızgınlığım geçer de; kırgınlığıma çâre bulamadım." N.F. Kısakürek

"Çünkü ben seninle bir gün bile konuşmayınca, o gün hiç iyi geçmiyor." How I Met Your Mother

Hayatınızda hiç kimseyi suçsuz olduğunuz halde özür dileyecek kadar çok sevmeyin.
o kadar doğru bir söz ki...

Benim gerçekten canım yandı. Ve tekrar canımın yanmaması için gerçekten uğraşıyorum.

Hepimiz bir şeyler saklarız ve her şey yolundaymış gibi davranırız.

Seni kaybetmedim. Çünkü gerçekten sahip olmadığın bir şeyi kaybedemezsin."

Başarının sırrı nedir bilmiyorum ama başarısızlığın sırrı herkesi mutlu etmeye çalışmaktır." Bill Cosby

''Ve seninleyken, daha iyi biriymişim gibi hissettim. Daha mutlu. Daha az yalnız. Daha az kimsesiz.'' Skins

Akla gelen, başa gelir diyorlar ya, yalan ! Öyle olsa, milyonlarca sen düşerdi başıma.

Kötü bir niyeti yoktu aslında, sakarlık işte; Kalbimi kırdı gitti.

Varsa karşılığı, sonuna dek gideceksin ! ama yoksa karşılığı; ilk kavşaktan döneceksin.

Allah'a emanet ol, dedi ve gitti. - Güldüm.. Zαten bαşkα kimim vαr ki ?

Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın.. Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar.

Tek pişmanlığım kelimelerimi bile haketmeyen insanlara, saatlerce cümleler kurmaktır.

Buğulu camlardaki sözler gibisin; Yani nefesim olmadan bir hiçsin.

''Ben mükemmel değilim, ben sadece kafası karışık, huzur arayan bir kızım." Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

"Bir yanım onu unutmak istiyor, bir yandan da bu evrende beni mutlu edebilecek tek insanın o olduğunu biliyorum." (500 Days of Summer)

Ne zaman ki dinlediğiniz şarkılar size O'nu hatırlatmaz; işte ancak o zaman hayattan bi tat alabilirsiniz.

Kimseyi kırmayayım diyorum, bir de bakıyorum kendim paramparçayım!

Herkes ağlayacak bir göğüs istiyordu ama kimse o göğüs olmayı göze alamıyordu.

Nasıl oluyor da insan, yaşamına onca güzellik katmış birini günün birinde bu kadar anlamsız bulabiliyor?

İnsan yanlış yerden hayata başlamışsa, neyi tutsa elinde kalıyordu.

Senden dolayı seviyorum seni ey sevgili.. Öyle ki kıskançlığımdan kendi gözümle bile dost değilim...

Belki de en sevdiğim sakarlığın, gözlerime takılıp yüreğime düşmendi.:)

O ki; rüyana gireceğim diye söz verdi. Nice yıllar geçiyor ki bu söz yüzünden gözüme uyku girmedi.

Ben, Leyla'nın nazik elleriyle koyduğu denkler arasına katışıp giderken, yazık ki o hiç duymadı çığlıklarımı. İlk ayrılığı ve ilk acıyı bu yolculukta öğrendim. Yaprak yaprak aşk, tomar tomar hasret taşıyordum içimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…