Örgü Harika oyuncaklar istermisin lütfen bakın

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ILIMKAAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
9
0
40
merhaba arkadaşlar ufak cocuğu olan hanımlar el emeği göz nuru kendi yaptığım oyuncakları sizinle paylaşmak istedim makinaya atılıp yıkana bilen cok şirin eğitici cocuklarınızın güvenle oynaya bilceği çizgi flimden alınmış kahramanlar hepsini kendim ördüm izmirde oturuyorum isteyenlere örebilirim resimlerini koyacağımgamyoncuiremsu

daha resimlerim ve oyuncaklarım var onlarıda koyacağımgamyoncuiremsu

Son düzenleme:
Bunları sen mı yaptın
ınanmıyorum mÜkemmel olmuŞ yaaa
mŞlh elıne saĞlıkk

elbette ben yaptım a.s beyendiğiniz için sevindim her bir oyuncak 1 günümü alıyor bir günde bitiyor yani basit bişi aslında benim için teşekkür ederim

Çok gÜzeller ellerıne saĞlık benımde bÖyle becerım olsa ne gÜzel olmuŞ ya
ben yaparım sonu hÜsranla bıtıyo hıÇ hoŞ olmuyo

cok teşekkür ederim arkadaşlar cok naziksiniz ilk önceleri kızıma oyuncak için başladım şimdi ise satıp para kazanıyorum evime katkım olsun istedim hoş eğlenceli benim için ayrıca zevk alıyorum yaptığım işten ve temiz calışırım izmirde baya isteyende oluyor bazen yetiştirmekte zorlanıyorum desem yeri vardır ucuz olunca baya talep var

canım ellerine sağlık ödül olarak repledim seni;çok hoşlar tam benlik bende bayılıyorum böyle şeyler yapmaya senin yanında çırak olsamda benim kedilerimi gördünmü ???

canım ellerine sağlık ödül olarak repledim seni;çok hoşlar tam benlik bende bayılıyorum böyle şeyler yapmaya senin yanında çırak olsamda benim kedilerimi gördünmü ???

cok teşekkür ederim düşünceleriniz için sizin kedilerde cok sirinler harika görünüyorlar ben bu kullanığın yünle klozet takımı yapmıştım gecen sene harika olmuştu cok şey üretilebilir bu iple tekkrar tşk yazdıkların için:a015:

Valla ellerine saglik guzel olmuss gayet kullanisli ama bir o kadarda oyalayici olsa gerek yani siki igne hep....iyi gunlerde kullansin yavrularin

Valla ellerine saglik guzel olmuss gayet kullanisli ama bir o kadarda oyalayici olsa gerek yani siki igne hep....iyi gunlerde kullansin yavrularin

örgü örmeği cok sevdiğim için aslında pek de zor gelmiyo bana elim iyice alıştı yünle örüyorum tığ kullanarak tşk ederim beyendiğiniz için sağolun

ben de çok beğendim hatta fikir bile aldım...bebek yapıyo musun bir örnek koyabilir misin...sevgiler...:nazar:

ne maheretlisiniz kızlar.bayıldım valla...para kazanmakta süper valla tebrikler.bn henüz battaniye örüyom inş.bitince koyarım resmini:KK70: ama bu oyuncaklardan da yapmayı denicem.

tşk ederim övgü msj için bebek yapmıyorum genelde cizgi flim karekterleri yaparım aslında ama denemedim tekrar teşekkürler

canım el emekleri var satıyorum arıyorum da oraya da ekle istersen çok güzeller ellerine sağlık :KK66:

X