Saç Rengi ve Saç Boyama Harika bir renk kızlar bi bakınnn

EsmerBelaG

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
122
0
296
32
Çanakkale
kızlar bu saç rengi nedir ya küçüklüğümden beri istediğim renktir bu hep yaaaaa uçlarda sarılar var onu yapabilirimde şu üstlerdeki renkler çikolata kahve mi karamelmi ay ne renk bayıldım ya saçımı hemen bu renge boyuyup uçlara sarı sürcem. ama bu rengin numarası kaç ???

şu uçları sarı olan kızın sac rengi

sıcak çikolata rengini andırıyo ama bunu çok beğendim bende böyle yapim bari. hem kendim için hemde senin için araştırıyımm tatlım bunu yazarım buraya

renk açık kahve dore. yani altın yansımalı bir kahve benim anladığım...ben de beğendim bu modeli, ben de saçımın uçlarına böyle sarı atmayı düşünüyorum çok hoş duruyor

açık kahve içine çok az karamel karıştırılmış ve uçlara krepe balyaj atılmış cnm

kızlar igoranın renk kataloğuna baksanıza açık kahve cikolata altın var birde koyu kumral çikolata altın onlar nasıl sizce ben igoranın kumral tonlarından birine boyatıcam ya hiç bir boyadan onun kadar memnun kalmadım ben bana eminönü yolu gözüktü netten almam pahalı benim saçıma 3 kutu rahat gider çok saç var bende

canım biliyorum ben arada kataloğa bakıyorum, igoranın her tonu güzel. kahve tonları, kızıl tonları, bakır tonları, karameller falan çok güzel. ben hiç denemedim ama kaliteli bir boya olduğunu herkes söylüyor...bana da uzak satıldığı yer, alamıyorum o nedenle...netteki fiyat pahalı mı, hiç mağazada denk gelmediğim için bilmiyorum da. normalde ne kadar fiyatı?

ben bi ara altın kahveye boyamıştım canım bu renk o renk değil bence :44: karamelle açık kahve olabilir uff karar veremedm bu rengin aynısını istiyorum dorelik var mı acaba. bu arada igorayı ilk kez duydum ve hiç kullanmadm ben bu rengi loreal koleston gibi markalardan elde etmek istiyorum. garnierde olabilir. bu markalardan örnek verebilirmisiniz

benim saçlarım koyu sarı ve açık küllü sarı balyajlı o da bal rengi gibi oldu..altlarına kahve attırsam nasıl olur sizce???hani burdaki model sarı ya,kahve olsa mesela??

Allah rızası için bir bilen yazsın gerçekten şu boyayı,şimdi üstteki renk ne,uçlardaki renk ne,mesela benim saçım şuan kışkırtıcı kahve,uçlarına nasıl bir işlem yapmalıyımki bu resme benzesin,yardım edin kızlar.

benim saçlarım bi ara böyleydi canım tıpatıp aynısıydı sarılarda vardı uçlarda ve aynen böylede uzun ve kıvırcık bu saç rengi doreyle karamel karışımı bi renk.. uçlardada bal rengi var. sarı değil. bal rengi.. bal rengi akınca sarımsı bi renk oluyo ama bu böyle tatlı durmuyo

ben çok sıkıldım saçımı koyuya boyadım valla sonra yine uçlarda açıklıklarım var ama olsun

benim saçıma yaptılar bu tip bi işlem ama tabi kendi saç rengimin üstüne
saçın uçlarına krape yapıp kalan kısımların rengini açıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…