• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harika bir parfüm keşfettim kızlar:)

mimarella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
27
0
86
- Yurtdışı
geçen gün rossmann e uğradım.Bayılırım oraya,girip rahatça denerim ürünleri.bugüne kadar nasıl denememişim bu parfümü :52: Mel Merio -Attractive Girl .Çok şık bir şişesi var.Pahalıdır diye düşündüm,etiketi görünce şaşırdım acaba deodorantının fiyatı mı diye dönüp dönüp tekrar baktım.Şaka gibi 8.90 tl.Muhteşem bi koku.Bu da fotoğrafı :52: $images.jpg

Canım parfümün içeriğini tam olarak bilmiyorum ama bana mandalina, frezya ve de çok hafif vanilya varmış gibi geldi.Hafif şekerli,daha çok meyvemsi bir koku.Ayrıca çok kalıcı,üç gün oldu sıkalı,kazağım hala kokuyor.Aynı markanın famous ve romantic girl ü de var.Famous girl daha çok vanilya gibi,diğerlerine göre biraz ağır.Romantic girl ise meyve-çiçeksi bir koku...

Almanya'da denemistim bu parfum serisini. Daha cok genc kizlara hitap eden gunluk parfumlerden sayilabilir. fresh bir kokusu var ve fiyat rossmann da her zaman uygundur. Bu arada Rossmann in Turkiye'de de acildigini bu baslik sayesinde ogrendim =))

Bana çok basit geldi mel merionun bütün kokuları. Beğenmedim. :19:

Son düzenleme:
Back