Cilt Bakımı Ürünleri Harika bir cilt için Lancome Absolue preminum Bx kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Cancan97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
79
0
Hanımlar ben lancomenin Absolue preminum Bx kremini aldım.İnternetten ürünün özelliklerini araştırdım.15 gündür kullanıyorum harika......Özellikleri:Ciildi bütünüyle yeniden yapılandıran krem.Köklü değişiklik yaratacak bir buluşa sahip.Tüm yaşalnma etkenlerine karşı n güçlü molekül pro-xylore,cildin bütün katmanlarına girip yeniden yapılandırır.güçlülük sağlar.Besleyici,bio-netuork,yerelması (beslenme)soya(sıkılık)karadeniz yosunu(nemlendirici)yoğunluk kazanma,arpasıkılaştırır.Oluşmuş bu sistemle cildin yaşam fonksonlarını yeniden canlandırıyor.Çok güzel bir krem gün boyu,yüzüm yumuşacık,nem seviyesi harika bir krem.Benim cildim kuru çok güzel uyum sağladı.
Hepinize bu harika kremi tanıtmak istedim.Selamlar....

fiyatıda bir sitede 350 ytl miş
piyasada 400 müş....
Evet piyasada öyle ama ben yurt dışından getirtiyorum .Çok uygun fiata alıyorum.Lancomenin fiatı sadece Bizim memlekette pahalı.Yurt dıışnda o kadar pahalı değil.İsterseniz aynı özelliklere sahip başka bir markada alabilirsiniz.Araştırın.Ama
sıraladığım özellikler çok güzel sonuçlar veriyor.Hepinize tavsiye ederim.

hakkaride 5 ytl kızlar orjınal....eğer bir tanıdğınız varsa ona getirdin...neden mi ucuz? gümrüksüz olduğu için ....ben alıyorum çokta memnunum arkadaşlar...

X