harika bir bursa buluşması

KK'nın bebekleri çok tatlı maaşallah
Allah ömürlerini uzun etsin ana babalarına hayırlı evlatlar olsunlar inşallah a.s.

bebeklerin hepsi aynı boy yanlız kaydirigubbakcemile3

:1shok: cidimisin hiç dikkat etmemiştim. ama bırakta olsunlar en büyüğü 6 aylık sonrası 3 aylıktan başlıyo 54 güne kadar iniyo kaydirigubbakcemile3
kocaman nazar boncuğumuz içinde ayrıca teşekkürler.

:ecrin_bebek:kırk binkere maşallah diyorum beyez melek allah korusun öykünü nazarlarda sakınsınn
değer bebekleride allah nazarlarda korusun maşlah diyorum hepsinide öpyorummmmmnazar::enbuyukkk: kk güzel sevimli bebekleriiiiii

:ecrin_bebeky oy hepsı cok tatlı masallah
doslugunuz daım olsun kızlar hepınız çok guzelsınız

cok güzel bir buluşma olmuş .öykü hepsinin ablası sanirim Melekcim :))) tosunum benim çok güzel

ayy allahım o ne öleee bebekler. bebişlere bakmaktan size bakmadım bile yorumda yapamam:)) yaa allah bağışlasın allah nazardan saklasın hepsi bi arada:) çok şekerler yaa. ALLAH olmayanlarada versin...

ayy allahım o ne öleee bebekler. bebişlere bakmaktan size bakmadım bile yorumda yapamam:)) yaa allah bağışlasın allah nazardan saklasın hepsi bi arada:) çok şekerler yaa. ALLAH olmayanlarada versin...

AMİNNNNNNNNNNNNN

Allah isteyen hiç bi kadının kollarını boş bırakmasın teşekkür ederiz bu arada

çok şekersiniz hanımlar

beyaz melekçim bizler dr özer kutlunun hastaları olarak buluşmayı düşünmüştük ama olmadı

sizler buluşmuşsunuz güzelde olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…