harika bir bursa buluşması

tüm annelerimize ayaklarına üşenmeyip 7 katı bebişlerle çıkma zahmetinde bulundukları için teşekkürler.fotolar gerçektende çok hoş olmuş ellerine emeğine sağlık melekçim. tekrarı en kısa zamanda kızlar beraber doğdular beraberde büyütmek nasip olsun inş.

ay ayy canım yaaa bayıldım fotolaraaaaaaa çok güzeller heleki o beşi biyerdeler çok tatlılar yaa maşallahhhhhhh

emeğine sağlık çok güzel olmuş topik...öykü de resimlerden çok daha tatlıymış iyi ki tanıdım sizleri...veee bi daha ki buluşma bu kadar uzamaz inş...klava:

günaydın kıslarrrr vallhi kuzularımıza maşallahhh inş. antikacım allahım acılarını göstermesin inş.

günaydın kıslarrrr vallhi kuzularımıza maşallahhh inş. antikacım allahım acılarını göstermesin inş.

aminnnnnn canım.ama ben öle düşünmemiştim beraber büyürler derken.bu dostluğumuz sonsuza kadar gitsinde hepberaber büyüsünler demek istemiştim.Rabbim meleklerini yanlarından eksik etmesin. hiçbirinin.
bu arada yeşimmm senin koca gitmiş elden naniknanik ve o resmi bence Jimerin girişine asmaları lazım Jimerin beşi bi yerdeleri diye kaydirigubbakcemile3

hemşolar buluşmuş yaa valla helal olsun size. jale hanımın topiğinden zaman zaman takip ediyorum sizleri ama sohbeti bölmeyeyim diye uzaktan okumakla kalıyorum. yeşim hemşiremizi de görmüş oldum böylelikle. yarın jale hanımdayım artık kime bakacağımı öğrendim, görürsem kesin tanışıcam yeşimle. hepsiniz çok güzelsiniz kızlar, hele hele bebişler bambaşka. inşallah karnı burnunda ya da kucağımda bebişimle bende katılırım bir başka buluşmanıza. sevgiler..

Ay maŞallah bebıŞlere Çok tatlılar Çok gÜzel geÇmıŞ ,bır dahakıne ınŞallah bızde katıllırız

tabiki bekleriz.TIFF' cım ne bölmesi sohbetlerimiz ve kapılamız herkese her zaman açık.tam tersine bize katılan her yeni yüz bizim için yeni bir heyecan yeni bir mutluluk.ayrıca resimler sadece karelerde kalan durgun anlar.asıl komedi kamera arkasındaydı.zavallı bebişlerimiz holwood yıldızları gibi bi o kameraya bu kameraya dönüp durdular flaşlar patladıkça.annelerse karşılarında foto makinalarıyla poz yakalama derdinde magazin kameramanları gibi :))))

Ay hepiniz çok çirkinsinizzzzzzzzzzz... Hiç de bayılmadım..

Bebişleriniz de çok çirknnnnnnnnnn..

Hiç kıskanmadımmmmmmmmmmm...Şeniz

ayyy hepiniz çok güzelsiniz , ama bebekleriniz sizden daha güzel. maşallah maşallah.

maşallah hepiniz çok fit görünüyosunuz
hemen gitmiş kilolar
bebişleri Allah nazarlardan korusun hepsi çok tatlı
dostluğunuz daim olsun

inşallah canım bundan sonraki buluşmamızda senide görmek isteriz ve gelmek isteyen başka annelride görmek isteriz çok keyifliydi gerçekten

antikaya katılıyorum bziler daha komiktik onlarsa şaşkın bakışlarla okadar flaş patlamsı onalrı şaşırttı tabii gerçi benim meleğim hep uyuduboshayallersmile ama hiç biryerden eksik bırakmadı annesi onu arkadaşları nereye benim uykulu orayasırnaşık şey

çok gzelsniz kızlar maaşalahhh bebişlerinize..........kıskandım sizi yyaaa........
ne güzel dostluk kurdunuz bravoooo......

yataktakı bebışleın pozlarına bayıldım maşalllahhhhhh

dostlugunuz daım olsun

çok tatlı çıkmışsınız herkese kocaman maşallah diyorum.

ayy çook tatlısınızz
yanlız atatuğ çok objektif bakışlar süper çok tatlı maşallahh

ay ayy canım yaaa bayıldım fotolaraaaaaaa çok güzeller heleki o beşi biyerdeler çok tatlılar yaa maşallahhhhhhh

emeğine sağlık çok güzel olmuş topik...öykü de resimlerden çok daha tatlıymış iyi ki tanıdım sizleri...veee bi daha ki buluşma bu kadar uzamaz inş...klava:

çok güzel çıkmışsınız dostluğunuz daim olsun bebişlerinizde çok şirin yerim ben onları
BURSALI HATUNLAR

Çok güzel bir buluşma olmuş...
Bebişlere kocaman maşallah....

bebeıslere bayıldım çok sekerler masallah hepsını allah analı babalı buyutsun bbursadan hemseri

Ay maŞallah bebİŞlere Çok tatlılar Çok gÜzel geÇmİŞ ,bİr dahakİne İnŞallah bİzde katıllırız

Ay hepiniz çok çirkinsinizzzzzzzzzzz... Hiç de bayılmadım..

Bebişleriniz de çok çirknnnnnnnnnn..

Hiç kıskanmadımmmmmmmmmmm...Şeniz

ayyy hepiniz çok güzelsiniz , ama bebekleriniz sizden daha güzel. maşallah maşallah.

maşallah hepiniz çok fit görünüyosunuz
hemen gitmiş kilolar
bebişleri Allah nazarlardan korusun hepsi çok tatlı
dostluğunuz daim olsun

çok gzelsniz kızlar maaşalahhh bebişlerinize..........kıskandım sizi yyaaa........
ne güzel dostluk kurdunuz bravoooo......

hepinize çok teşekkür ederiz harika bi buluşmaydı

Süpersiniz ya çok mutlu oldum burayı okuyunca canlarım benim valla kafam dağıldı ne iyi geldi bana.
Fotolar mükemmel çıkmış bayıldım. olumunekankayizsmile

ne şeker şey bunlar yaa , hatunlar ayrı afet,bebişler desen lokma tatlısı mübarek,maşallah,maşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…