- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
ayy çook tatlısınızz
yanlız atatuğ çok objektif bakışlar süper çok tatlı maşallahh
günaydın kıslarrrr vallhi kuzularımıza maşallahhh inş. antikacım allahım acılarını göstermesin inş.
hemşolar buluşmuş yaa valla helal olsun size. jale hanımın topiğinden zaman zaman takip ediyorum sizleri ama sohbeti bölmeyeyim diye uzaktan okumakla kalıyorum. yeşim hemşiremizi de görmüş oldum böylelikle. yarın jale hanımdayım artık kime bakacağımı öğrendim, görürsem kesin tanışıcam yeşimle. hepsiniz çok güzelsiniz kızlar, hele hele bebişler bambaşka. inşallah karnı burnunda ya da kucağımda bebişimle bende katılırım bir başka buluşmanıza. sevgiler..
yataktakı bebışleın pozlarına bayıldım maşalllahhhhhh
dostlugunuz daım olsun
çok tatlı çıkmışsınız herkese kocaman maşallah diyorum.
ayy çook tatlısınızz
yanlız atatuğ çok objektif bakışlar süper çok tatlı maşallahh
tüm annelerimize ayaklarına üşenmeyip 7 katı bebişlerle çıkma zahmetinde bulundukları için teşekkürler.fotolar gerçektende çok hoş olmuş ellerine emeğine sağlık melekçim. tekrarı en kısa zamanda kızlar beraber doğdular beraberde büyütmek nasip olsun inş.
ay ayy canım yaaa bayıldım fotolaraaaaaaa çok güzeller heleki o beşi biyerdeler çok tatlılar yaa maşallahhhhhhh
emeğine sağlık çok güzel olmuş topik...öykü de resimlerden çok daha tatlıymışiyi ki tanıdım sizleri...veee bi daha ki buluşma bu kadar uzamaz inş... klava:
günaydın kıslarrrr vallhi kuzularımıza maşallahhh inş. antikacım allahım acılarını göstermesin inş.
çok güzel çıkmışsınız dostluğunuz daim olsun bebişlerinizde çok şirin yerim ben onları
BURSALI HATUNLAR
Çok güzel bir buluşma olmuş...
Bebişlere kocaman maşallah....
bebeklerle dolu bi buluşma güzel geçmiştir daha çok minikler çünkü.
ama bunların 1-2 yaş olduklarında düşünemiyorum.
beyaz melekçim diğer buluşmalarınızı özledik,seherli meherli ne oldu onlar..
hemşolar buluşmuş yaa valla helal olsun size. jale hanımın topiğinden zaman zaman takip ediyorum sizleri ama sohbeti bölmeyeyim diye uzaktan okumakla kalıyorum. yeşim hemşiremizi de görmüş oldum böylelikle. yarın jale hanımdayım artık kime bakacağımı öğrendim, görürsem kesin tanışıcam yeşimle. hepsiniz çok güzelsiniz kızlar, hele hele bebişler bambaşka. inşallah karnı burnunda ya da kucağımda bebişimle bende katılırım bir başka buluşmanıza. sevgiler..
bebeıslere bayıldım çok sekerler masallah hepsını allah analı babalı buyutsun bbursadan hemseri
Ay maŞallah bebİŞlere Çok tatlılar Çok gÜzel geÇmİŞ ,bİr dahakİne İnŞallah bİzde katıllırız
Ay hepiniz çok çirkinsinizzzzzzzzzzz...Hiç de bayılmadım..
Bebişleriniz de çok çirknnnnnnnnnn..
Hiç kıskanmadımmmmmmmmmmm...Şeniz
ayyy hepiniz çok güzelsiniz , ama bebekleriniz sizden daha güzel. maşallah maşallah.
maşallah hepiniz çok fit görünüyosunuz
hemen gitmiş kilolar
bebişleri Allah nazarlardan korusun hepsi çok tatlı
dostluğunuz daim olsun
çok gzelsniz kızlar maaşalahhh bebişlerinize..........kıskandım sizi yyaaa........
ne güzel dostluk kurdunuz bravoooo......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?