Saç Rengi ve Saç Boyama Harika bi renk buldum...yardım edin...

elakona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
61
0
36
Antalya
arkadaslar...BAYILDIM.BU RENK NE ?ARKADAŞLAR YARDIM EDİN LÜTFEN?HANGİ RENKLER KARIŞMIŞ..

Eklentiler

• $altin-kelebek50.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 63
digeri de bu.. yardmıcı olursanuz sevinirim..

Eklentiler

• $altin-kelebek49.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 80
canım hemen söylüyorum,yaz başında aynen bu renk yaptım ama havuz ve denizde açılarak şimdi açık karamel oldu...ben palette dore sarı ve alix avien in kumral bakırını karıştırmıştım,ama dore sarıyı 1 kutu,kumral bakırı yarım kutu kullandım açık olsun diye..aynen bu renk çıktı,ama çok cabuk akıyor haberin olsun...bir de kullanmadan önceki saç rengim açık sarıydı,yani zemın rengın de önemli cnm...sık sık boyaman gerekir ama,benımkı cabuk aktı ve ben biraz dinlendirip tekrar sarıya dönmeyi düşünüyorum....

bu rengi açık karamel ve dore sarıyı karıştırarak ta elde edebilirsin diye düşünüyorum,yine dore sarı oranını fazla tutarak...tabı bu arada ben ,bunları evde kendın boyayacaksın diye düşünerek-naçizane- öneriyorum,saçlarının önce rengi açılıp daha sonra boyanacaksa eline fotografı alıp kuaföre koşmanı tavsiye ederim hayatım...
iyi haftasonları...

teşekkür ederim cevabın için..benimde zemin açık...yani röfleli...ama ben uzun boylu ve yapılı olduğumda n bu saç rengi beni iyice büyük gösteriyor.bi de beyaz teniliyim.çok solgun görünüyorum.şöyle beni canlandırır inş.ben 1 altınsarısı+yarım bakır+yarım kahve karıştırmayı düşündüm.sen ce nasıl olur?çünkü bu saçta biraz kahvr var gibi geldi...ne dersin?

canım,kahveyi yarımdan biraz daha az tutabilirsin sanırım...gerçi altın sarı ağırlıkta olacagı ve zemın rengın de açık olacağı için pek te koyulaştırmaz diye düşünüyorum..evet,sarı röflenin üzerine güzel gider diye düşünüyorum bu renk kombinasyonun..umarım istediğin rengi elde edersin...fotograf ekleme imkanın varsa boyadıktan sonra görmek isterim...

bu da benim fotom..boyadıkatan sonra resim yüklerim..teşekkürler yardımın için..

Eklentiler

• $34652_411904878489_637168489_4263293_6844266_n.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 98
rica ederim canım...çok güzel bir yüzün var ,saç rengin de çok güzel,ama dediğin gibi sarıyı canlandırmak için çok hoş bir seçim oldu yeni rengin...(ne kadar devrik bir cümle kurdum öööle:)))) kendine iyi bak,iyi boyamalar...

bende çok begenirim koyu sarı doreyi..ama bu biraz bakırlık barındırıyo gibi..koyu sarı dore koyu altın sarısı..bunda bkırlık var.dediğin markanın rengine hemen bakıyorum ama..

tuana teşekkür ederim...beni öyle büyük bir dertten kurtardınli doğru evet bu renk o...çok sağol.neye ne katayım derdimden kurtuldum. ama saçlarım çok açık turuncu olma ihtimali yüksek olmazsa içine biraz kahve koyayım

bende altın renklerde bişey olduğunu düşünuyorum ama sarı değil altın karamel felan.... zemınınde açık olduğu için çok güzel tutacaktır bence

bu rengi arkadaşım boyatmıştı geçen hafta loreal paris casting color serisinden amber sarısı ama resimdeki ışıkta rengi daha parlak göstermiş.netten bulabilirsin amber sarısını bence çok benziyo ama sende bi karşılaştır derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…