Hareket edemiyorum,yardım lütfen

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar yarım saat önce ağır bir şey kaldırdım yaklaşık 40 kiloluk tam kaldırırken sırtıma bir şey saplandı o saplantıdan beri kımıldayamıyorum sağa sola dönemiyorum eğilemiyorum dimdik duruyorum ne olur bir şey söyleyin çok kötüyüm bunuda kardeşime yazdırıyorum ben sırt üstü yatıyorum şu an

112'yi arasanız...
Biz buradan ne yapabiliriz ki?

Acil hastaneye gidin hiç zaman kaybetmeyin.Bir yakınımın başına bunun gibi bir şey geldi.Fizik tedavi sonucu ancak toplayabildi.

Geçmiş olsun. Ağır kaldırdığın için muhtemelen sinir sıkışması oldu belinde. Eğer öyleyse ki umarım değildir. Bu, bel fıtığına işarettir. Yani başlangıcına.

Doktora gidin, ya da acile.
Annem de gencken bir kere agir kaldirirken bel fitigi olmus. O da boyle tanimlamisti hissettigi seyi. Hala da bel fitigi, omur boyu kalan birsey bu.
Insallah kendinize hayat boyu tasiyacaginiz bu tur bir rahatsizlik vermemissinizdir.

belki böyle bir olay burdaki birinin başına gelmiştir diye buraya yazdım 112 yi aramayı bende biliyorum inanın

Diyelim ki birinin başına geldi burada.
Yine diyorum ne yapılabilir ki?
Uzman doktor müdahalesi olmadan daha kötü sonuçlara neden olmaz mı?
Kızkardeş olarak bizlere laf yetiştirmek yerine neden acili aramıyorsunuz ki?

burdan soylenen hareekti falan yapamyin sakin daha beter olabilirisniz Alalh korusun
bi $ekilde hastaneye gidin, tedavisi vardir mutlaka ..
çok geçmi$ olsun ...

Hemen doktora gidin bel fitigina cevirebilir,sakin evde birsey yapmayin,daha beter olursunuz Allah korusun.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben acile gidiyorum çok kötüyüm çok allah razı olsun sizden cevaplardan

Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bel fıtığı olmamışındır. Ablam geçen hafta aynı şekilde ağır taşımaktan beli tutuldu.Birkaç gün doktora gitmemek içinde diretti geçer geçer dedi o ağrısıyla ama, sonuç gittiğinde belli oldu Bel fıtığı.. Bu durumlarda acilen mutlaka doktora gitmek lazım iyiki gitmişsin..

dün acile gittim doktor iğne yaptırdı hemen sonra yarım saat bekleyin geçmezse tekrar göriyim dedi tekrar gittim geçmedi ağrım akciger filmi çekti çünkü nefes alamıyordum nefes aldıkça kramp giriyordu bende yarım ve hızlı nefes alıyordum akciğer filmi temiz dedi ilaç yazdı bugün tekrar hastahaneye gittim doktor bel fıtığı başlangıcı olabilir çok dikkatli olmanız lazım ağır kaldırmamanız lazım dedi eğer dikkat etmezseniz bel fıtığına çevirebilir dedi tekrar iğne yaptı şimdi daha iyiyim kızlar ama korkuyorum ya bel fıtığı olursam

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…