Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hardal tozu maskesi ve Hindistan cevizi yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Basakcan02

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
17
0
6
İstanbul
Kızlar hardal tozu maskesi ile instagramdan gördüğüm bir kız saclarını 3 ayda omzundan beline kadar uzatmış. aranızda yapan oldu mu :) ve Hindistan cevizi yagı kullanıyorum saçı uzattigini diyorlar sacımda etkisini daha anlamadım ama kaslarıma sürmüştüm o kadar uzattı ki aranızda Hindistan cevizi yağını sacında kullanan olduysa yazarsa sevinirim:)

Kızlar hardal tozu maskesi ile instagramdan gördüğüm bir kız saclarını 3 ayda omzundan beline kadar uzatmış. aranızda yapan oldu mu :) ve Hindistan cevizi yagı kullanıyorum saçı uzattigini diyorlar sacımda etkisini daha anlamadım ama kaslarıma sürmüştüm o kadar uzattı ki aranızda Hindistan cevizi yağını sacında kullanan olduysa yazarsa sevinirim:)
Canım ben hinsitan ceviz yağını hiç denemedim ama 8 hafta düzenli hard maskesi yaptım gerçekten saçlar harika uzadı dipden bir sürü saç çıktı bunu deneyebilirsin

Hem hardal maskesini hem hindistan cevizi yağını kullandım, öyle 3 ayda omuzdan bele uzatması tıbben mümkün değil ama maksimum uzama hızına ulaşıyor saçlar, bence dene biz memnun kalmıştık.

Back
X