• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Harçlık için emekli erkeklerle birlikteyim'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Okul harçlığı için yaşlı erkeklerle birlikte olduğunu itiraf eden Muhafazakâr Parti üyesi Klaestrup son günlerde ilişkileri ile dikkat çekiyor.
Sitene Ekle
-harclik-icin-emekli-erkeklerle-birlikteyim--6113079.Jpeg

Danimarkalı 23 yaşındaki seksi politikacı Nikita Klaestrup, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Yaşlı erkeklerin emeklilik maaşları benim aldığım öğrenci yardımından daha yüksek. Yaşlı erkeklerin paraları var ama en kötü yanı yatakta yeterli olmamaları” dedi.

Okul harçlığı için yaşlı erkeklerle birlikte olduğunu itiraf eden Muhafazakâr Parti üyesi Klaestrup son günlerde ilişkileri ile dikkat çekiyor. Genç politikacının adı son birkaç ay içinde, önce 32 yaşındaki Muhafazakâr Partili Rune Kristensen, ardından 43 yaşındaki TV sunucusu Lasse Rimmer ile anılmıştı.
http://www.milliyet.com.tr/-harclik-icin-emekli-erkeklerle/dunya/detay/2124609/default.htm

Hatun politikacı değil. . Bidaha oku istersen.

Bu muhafazakarsa muhafazakar olmayanı düşünemiyorum

alenen fuhuş vahişelik yapıyor

Muhafazarlıktan çok erkek için sex önemli , kilisye gitmey oranları çok düşük zaten

aman niye şaşırdınız.Türkiye'de,gündemde, de yok mu böyle kendinden yaşlılarla takılan.onlar sadece itiraf etmiyorlar,'aşığım diyorlar.'ya da 'arkadaşım'.

Gerçek muhafazakarlık bu değil! :D

Yalnız haberde "yaşlı erkekler" deyip 32 yaşındaki biriyle adının anıldığını yazmışlar, kınıyorum buradan. 32 yaşındaki erkeklerin de gayet gideri vardır! hıh.

Çok muhafazarmış kızımız:confused:
Danimarka'da siyasilere 15 bin lira Maaş vermiyorlar mı? Yazık ya kurban olurum gelip burada vekil olsun bu kızımız sevaptır:KK43:

Bu adamlar kaç yaşlarında emekli oluyorlar ki? 32-43 yaşındaki adamlar yaşlı ve emekli sınıfına giriyor.

Bende buna takıldım. :KK51:

Back
X