Gebeliğe Hazırlık Haptan sonra gebelikk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nnurnur55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Ben doğum kontrol hapını yarıda kesmek zorunda kaldım. Bıraktım esimle birlikte olduk o gün 2 gün sonra adet oldum biz devam ettik bırakalı 15 gün kadar oldu sağ kasıgım karnımın alt tarafı agriyo sizce hamilelik olabilir mı yada idrar testi yapsam çıkar mı ??

yumurtlama doneminde birlikte olduysaniz test yaptirin. onun dışında ilaci biraktiginizda dhmen gbelik gerçekleşmiyor diye biliyorum.

Hesaplamadım doğum kontrol içtiğim zaman hesabına göre bu kaç güne adet olmam lazım ama yarıda bıraktığım için gitti düzen

İlacı içmeyi bıraktığında 2 gün sonra adet oluyosun ya , bende hapı bıraktığım gün birlikte olduk 2 gün sonra adet oldum 4 5 gün sürdü sonra biz devam ettik 10 gün sonra falan bu ağrılar ortaya cikti

Doğum kontrol hapını yarıda kestim derken paketin yarısını içmediyseniz adet düzeniniz bozulur bunlar ağrı kesici değil hormon ilaçları

anladim soyle ki bnim cevremde kullanan doktorun bna da belirttigi bir ilac. biraktiginizda hmilelik olmaz. cnku hormonlarda degisiklik meydana glir bu sebepten birakinca hmen gebelik olusmaz

Burdan okudum kalanlar var da merak ettim doktor dediyse daha doğrudur tabi teşekkür ederim

ilaci biraktiginiz icin ve bu sekilde agrilariniz devam ederse doktora gorunun bence kist yada baska bir sorunda olabilir. ins bir sıkıntı yoktur.

Aslında şöyle ben ilaç içerken kanamam oldu karnım belim çok fenaydi o zaman doktora gittim doktor ultrasonla baktı bişey çıkmadı kist yok yumurtalıkların normal dedi kan ve idrar testine de baktı hicbisey yoktu haptan oluyo dedi bıraktım işte sonu anlattığım gibi

qnladim bn 6 yildir kist hastaligiyla ugrasiyorum 5 yil once ameliyat oldum halen gcmedi surekli tekrar ediyor bna dogum kontrol hpi verdiler kullnmadim. kistin olmaya bilir kullndigin ilc kist önleyici bi yandan zaten blki de soguk alginligidir ama gene de goz ardi edilmemesi en dgrusu bi doktruna gorunmeniz

Temizlik yapıyorum malum bahar belki üsütmüste olabilirim bencede gitsem iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…