Doğum kontrol hapını yarıda kestim derken paketin yarısını içmediyseniz adet düzeniniz bozulur bunlar ağrı kesici değil hormon ilaçlarıBen doğum kontrol hapını yarıda kesmek zorunda kaldım. Bıraktım esimle birlikte olduk o gün 2 gün sonra adet oldum biz devam ettik bırakalı 15 gün kadar oldu sağ kasıgım karnımın alt tarafı agriyo sizce hamilelik olabilir mı yada idrar testi yapsam çıkar mı ??
anladim soyle ki bnim cevremde kullanan doktorun bna da belirttigi bir ilac. biraktiginizda hmilelik olmaz. cnku hormonlarda degisiklik meydana glir bu sebepten birakinca hmen gebelik olusmazİlacı içmeyi bıraktığında 2 gün sonra adet oluyosun ya , bende hapı bıraktığım gün birlikte olduk 2 gün sonra adet oldum 4 5 gün sürdü sonra biz devam ettik 10 gün sonra falan bu ağrılar ortaya cikti
ins kotu biseyiniz yoktur. zor cunku ben biliyorum kist hastaliginiEvet oda olabilir
tedbir amacli tabiki ilaci doktr kontrlunde birakmakta onmli olacaktir. ins bi anlik agrinizdir gecer rabbim sfa versinTemizlik yapıyorum malum bahar belki üsütmüste olabilirim bencede gitsem iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?