• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hapşırınca kasıkta batma veya ağrı?

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
399
33
Kızlar hapşırınca kasıkta sağ da veya solda iki dakikalık bi batma gibi ağrı oluyor geri geçiyor spiral kullanıyorum🤷🏼‍♀️ Varmı yaşanlar bilgisi olanlar?

Bende de oluyor genelde ayaklarımı üşütünce.

belirtilerindemi 🤔 spiral ile korunuyorum ama🤷🏼‍♀️ Rabbim herşeyi gönlümüzce nasip etsin inşallah kim ne zaman istiyorsa gönlünden ne zaman geçiriyorsa gebeliği o zaman nasip etsin inşallah amin 🙏

Kızlar hapşırınca kasıkta sağ da veya solda iki dakikalık bi batma gibi ağrı oluyor geri geçiyor spiral kullanıyorum🤷🏼‍♀️ Varmı yaşanlar bilgisi olanlar?
Benim hep hamileyken olurdu hapşururken batardı...Korkardım hapşurmaya.

Bende de bu gün oldu ama ben hamileyim diye herhalde

Şimdilik Allah korusun 🙏 Rabbim istediğim zaman nasip etsin inşallah 🙏 Allahım gönlümden artık olsun dediğim zaman hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏 inşallah spiral ben çıkartana kadar korur beni gebelikten🙏🙏 amiin❤️
Amin ins canım korur kaç aydır takmış sin

Back
X