mrb arkadaşlar.valla artık bunaldım.2 aydır 1 gün iyi 2 gün kötü hastalıkla uğraşıyoruz.burnu hep tıkalı.serum fiz.anlık fayda ediyo.ciğer filmi temiz çıktı.bademcikleri büyükmüş böyle bi durumla karşılaşan varmı.kızım 20 aylık.doğduğundan beri çok terliyo.odasında viks kaynattım burnu biraz açıldı.ama sonra yine oluyo.kus kus bi balgamı bitmedi.nasıl üretiyo o kadar balgamı anlamıyorum.birde geniz eti olabilir dedi dr.varsa ne yapmalıyım yoksa neler yapmalıyım lütfen önerisi olan varsa yardım istiyorum
özellikler öksürüğe karşı soğan şurubunu tavsiye ederim. tadı ilaç gibi değil. bebeğim ilaçtan daha rahat içebiliyor. tarifi şöyle:
bir orta boy soğanı incecik doğra. bir tatlı kaşığı su,silme bir yemek kaşığı şeker (pancar şekerini tercih edin. ürün ambalajlarını okumayı alışkanlık edinelim) ekleyip kaynama noktasına dek kısık ateşte çevirerek pişirin. 1- 2 dak. daha kaynasın. üzerini örtüp 2-3 saat dinledirelim. temiz bir tülbette sıkıp 4-5 kez 1-2 çay kaşığı şeklinde bebeğe - çocuğa içirelim.
soğanın bağışıklığı güçlendirici etkisini unutmayın.
ayrıca bol bol havuç yedirin. suyunu içirin. bağışıklığı diri tutmak gerek.
ben doktor değilim. öncelikle doktor tavsiyelerini uygulayalım. soğan şurubunun çok faydasını gördüğüm için paylaştım. nezle olduğu halde bebeğimin iştahı kesilmedi. ayakta atlattı.
size ve bebeğinize sağlıklı günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?