• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Happy Cosmetic satış danışmanlığını deneyen var mı?

mervesarano

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
5
0
6
34
İstanbul
Kızlar Merhaba

Geçen gün üye oldum happy cosmetic'e ürünleri %100 kazandırıyor 6 TL ye bana gelen ürünü 12 TL ye satıyorum şuan içinde çok iyi satılıyor ve çok güzel çeşitler var max factor,m.a.c,christian dior gibi ünlü markalar var ben siparişimi yeni aldım ürünler çok güzel denedikçe sizlerlede paylaşacağım düşüncelerimi. üye olup denemek isteyenlerde olursa yardımcı olabilirim.

Sağlıcakla kalın..

Happy Temsilcisi olmak bana neler kazandırır?

1-Satışlarınızdan elde edeceğiniz kazanç fırsatlarıyla kendinize ve ailenize ekonomik destek sağlarsınız,

2-Kendi kendinizin patronu olduğunuz bir işe sahip olup, dilediğiniz yerden, dilediğiniz saatlerde çalışırsınız,

3- Dünyanın en büyük Doğrudan Satış Şirketlerinden birinin güvencesiyle, kaliteli ve güvenilir ürünleri çevrenize ulaştırabilirsiniz,

4- Sadece kendinizle yarışarak daha fazla kazanç sahibi olabilirsiniz,

5- Etrafınızdaki kişilere de Happy kazanç fırsatlarını tanıtarak hem onların hem de sizin birlikte hayallerinize ulaşmanızı sağlayabilirsiniz.

Happy Temsilcisi olarak ne yapmam gerekir?

1-Kapıda ödemeli siparisinizi verin yada numune ve örnek ürünleri alıp çevrenizdekilere denemelerini sağlayın, zaten ürünlerin ne kadar çok ilgi göreceğine siz bile inanamayacaksınız,

2-Ürünleri daha iyi tanımak ve çevrenize anlatmak için Ürün Eğitimlerine katılın, bu sizin kozmetik ve güzellik alanında kendinizi geliştirmenizi de sağlayacak,

3-Ürünleri müşterilerinize zamanında teslim etmeye ve ödemeleri zamanında almaya özen gösterin,

4- Her kampanya daha fazla kişiye ulaşmak için fırsatlar kollayın, yeni müşteriler edinerek satışlarınızı artırın.

Happy Temsilcisi olarak ne kadar kazanç fırsatı elde edebilirim?

İlk siparisinizin tamamını sattığınızda yaklaşık olarak 300 TL kazanırsınız. Sizin kar marjınız her zaman %100'dür. örnek verirsek 5 TL'ye aldığınız ürünü 10 TL'ye satarsanız 5 TL para kazanırsınız.Ne kadar çok satış yaparsanız kazancınız o kadar artar.

Ürünler Orjinal mi?

Ürünlerin tamamı yurtdısından ithal olup tamamı %100 orjinaldir.

Nasıl ürün alabilirim?

Site üzerinden istediğiniz ürünleri sepete doldurarak adres ve isim bilgilerinizi girerek online siparişinizi verip kapıda ödemeli alabilirsiniz. Ürün kapınıza geldiğinde ödemesini yaparsınız.

Satamadığım ürünler ne olacak?

Satamadığınız ürünlerin hepsini iade alıyoruz.

Son düzenleme:
Kızlar ürünler bunlar

$adsız.jpg

Back