kızlar bi arkadaş söyledii inanılmaz güzel bi parfümmüş bu iki parfümlaelaelaelaelae o kadar methetti ve bu kokuyu duyduğunda mest olduğunu anlattıkça merak ettim:1rolleyes:
nasıl bi kokudur bu acaba?? bilen varsa yazabilir mi..
HAPPY CLINIC CLINIQUE
HAPPY HEART CLINIQUE
a.s.
neredeyse 10 yıldır bayılarak kullandığım tek parfüm. arada bambaşka kokular denesem de hep happy clinique'e geri döndüm.hafif, meyveli, temiz ve bi yanıyla da çekici bir koku
Ben de çok beğeniyorum ve kullanıyorum. Ama adını happy Clinique değil, Clinique Happy olarak biliyordum, hangisi doğru? Aynı parfümden mi bahsediyoruz?
Teşekkür ederim canım bilgi için. Uzun zamandır kullanmıyordum, forumda görünce aklıma geldi bugün gidip aldım, çok hoş bir kokusu var, hafif krem gibi bence çok klas bir koku, sürünce nedense kendimi daha bakımlı gibi hissediyorum, daha çok sevdiğim parfümlerde bile bu his olmuyor, bence çok fresh bir koku. Gerçi bugün parfüm alırken yanımdaki arkadaşım beğenmedi, ona ağır gelmiş Clinique Happy.
arkadaşlar,
ben bu kokuyu üstüme sıktım ve alışveriş mağazasında dolaştım bıraz kokuyla bütünleşmek için.Hayal kırıklığına uğradım çok kötü koktu çiğ gibi birşeyler geldi burnuma hoş durmadı bende.Açıktenlıyım halbuki ama sevemedim bana hıtab etmedi.