Hapları kullandığımdan beri inancımı tam anlamıyla yaşayamıyorum..:(

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
Kızlar yaklaşık 2 aydır prozac hap kullanıyorum.Hayatım ciddi anlamda değişti artık eskisi gibi ne takıntıları kaldı nede her olayı kafama takmam.Fakat rahat bir insan oldum.Evet zaten bunun için kullanıyorum bu hapı ama beni rahatsız eden kısmı şu inançlı bir insanım.Ayetel kürsiyi yedi kere okumadan yatmazdım.Unuttuğumda ise sabah uyyandığımda illaki okurdum aynı şekilde çok içten dualar eder Allaha yakarırdım.Bunu halada yapıyorum elbette ama aynı istekle yaptığımı hissetmiyorum ve gerçekten çok üzülüyorum.Bu rahatlık haplardan kaynaklanıyor bunu da biliyorum ama ben haplarada devam ediyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum. :KK50:

sen yine oku arkadasim daha yeni baslamissin kullanima biraz gecince daha iyi adapte olursun herseye..cok genc ve tatlisin ya niye basladinki bu haplara ne derdin var bakim:) cevremde cok var kullanan bu haptan yav

sen yine oku arkadasim daha yeni baslamissin kullanima biraz gecince daha iyi adapte olursun herseye..cok genc ve tatlisin ya niye basladinki bu haplara ne derdin var bakim:) cevremde cok var kullanan bu haptan yav

geçişte yaşanan saçma bir aşk :KK50: gerçi güçlü biriydim ama fazla takıyorum herşeyi yapı meselesi tabi.

psikolojik tedavi görüyor musun peki?
bu hapi sana kim yazdiysa ona danistin mi hic?

he psikiyatri hemde psikologla tedavi görüyorum.meltem hanım soruları cvplıyo diye oraya bi topik açtım ama belki bnm gbi kişilerde vardır diye burayada yazmak istedim ayda bir kez gidiyorum.Bidahaki gidişimde mutlaka bu konu üzerinde durucam zaten.

Bendede takıntı var ve herşeyi kafama takıyorum herşeyden korkar oldum ençokda öüm korkusu anneyim 2 tane oglum var hep çocuklarım aklımda dr. gitmeye korkar oldum ilaçla degilde beynimde bitirmek istiyorum ama olmuyorr...

he psikiyatri hemde psikologla tedavi görüyorum.meltem hanım soruları cvplıyo diye oraya bi topik açtım ama belki bnm gbi kişilerde vardır diye burayada yazmak istedim ayda bir kez gidiyorum.Bidahaki gidişimde mutlaka bu konu üzerinde durucam zaten.

ben hic antidepresan kullanmadim, bilmiyorum o yüzden
konun dikkatimi cekti sadece
cok gencsin ve bu yasta bi ask ugruna antidepresan gibi cok agir bi ilac kullanman üzdü beni acikcasi.

X