Hapla tup bebek tedavi yontemi

mucizebekleyenkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
1
0
1
43
Bülent hocam merhaba
35 yasindayim ve son 3 yilda 2 kez mikroenjeksiyon yontemiyle tedavi gordum,ancak gebelik olusmadi her asama iyi gecmis olmasina ragmen.Esimde sperm sayisi dusuk bu nedenle normal gebelik olusmadigi ve tup bebek disinda hamile kalmamin cok guc oldugu soylendi.esime genetik test de yapildi hersey normal.konusunda uzman bi prof ile iyi bir klinikte tedavi gordum.ben de her tedavide 22-24 yumurta olusup bunlrin yarindan fazlasi dollendi ve her defasinda 2 embriyo transferi oldu,biri 3 birinde 5 gunluk.Ancak her kan testim negatif . 2 tedavimde de dondurulacak embriyom kalmadi.Psikolojik olarak cok yiprandigim icin 1 yili askin sure ara verdim. Hazir oldugumuzda yeniden tedavi olmak istiyoruz ve sizi ziyaret etmek istiyoruz.
Bugun ilk defa igneler olmadan hap ile dogal olarak yumurtanin tedaviye hazirlandigi ve hicbir yan etkisi olmayan yeni bir yontem duydum.hapla tup bebek tedavisi ulkemizde uygulanmakta midir ve siz bu yonetemi uygulayip oneriyor musunuz? Goruslerinizi rica ederim.

merhabalar :
Ardışık olumsuz tüp bebek sonucları varlıgı nedenı ıle ;bay ve bayan genetık ,pıhtılasma testlerı, rahım ıcının degerlendırılmesı(hısteroskopı) ,rahım-tup fılmı,tıroıd ve şeker durumları gıbı detaylı bır arastırma gerektirir. Sonuclara göre ılerı tup bebek yontemınden genetık taramalı tup bebek yontem secımıne karar verılmesı faydalı olur. (bu yontemle embrıolar genetık ayıklama yontemı ıle saglıklılar saglıksızlardan ayırt edılır ve anne rahmıne saglıklı embrıolar transfer edılır.Ayrıca ılerı teknolojı olan laboratuvarda özel sperm secme metotları kullanılarak ( mıkrochıp) kalıtelı sperm secme yararlı olucaktır.Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…