geçmiş olsun tuuraba allah gönlüne göre versin cnm
ben yasmin kullandım 1 sene gayet memnundum... dr. önermişti hatta bıraktığımda çok kızdı çocuk düşünmediğin halde neden bıraktın diye... d.k.hapı kadını gzelleştirir korur hastalıkları engeller kisti oluşumu olmaz,adeti düzenler,cildi bile gzellştirir en iyi korunma yöntemidir dedi... doğal yolla korunmaya karar verdk dedim güldü prezrvtif mi doğal o en kötüsü kauçuk olduğu için vajinanın dengesini bozuyo ve tahriş etme olasılığı yok yüksek dedi...
brc8 arkadasa katiliyorum gercekten cildi güzellestiriyor.Ben alti yil kadar kullandim.cildim bebek gibiydi.bebek istedigim icin iki yildir kullanmiyorum,tek tük bazen sivilcelerim cikiyor ,sinir oluyorum. ama bebegim olsa bile belki bundan sonra kullanamayacagim cünkü kan pihtilasma sorunum var,olmasaydi tekrar bu yöntemle korunurdum..
merhaba arkadaşlar benden daha bilgililer ve tecrübeliler vardır eminim.. yeni ewlendim ve hapla korunmak istiyorum bu konuda bana bilgi verirseniz çok memnun olurum cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..
önemli olan cilt güzelliği deilki benm içinn arkadaşlar bebek tek sorunum.. sen hap kullandıgın içinmi hamile kalamıosun pıhtılaşmada hapın bi etkisi olabilirmi cnm gecmiş olsun.. rabbim sana ve tüm isteyenlere hayrlı sağlıklı ewlatlar nasip eder inş..
ben yasmin kullandım 1 sene gayet memnundum... dr. önermişti hatta bıraktığımda çok kızdı çocuk düşünmediğin halde neden bıraktın diye... d.k.hapı kadını gzelleştirir korur hastalıkları engeller kisti oluşumu olmaz,adeti düzenler,cildi bile gzellştirir en iyi korunma yöntemidir dedi... doğal yolla korunmaya karar verdk dedim güldü prezrvtif mi doğal o en kötüsü kauçuk olduğu için vajinanın dengesini bozuyo ve tahriş etme olasılığı yok yüksek dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?