buussra Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 684 158 133 19 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buussra #1 hapa başlayalı 2 gün oldu bırakmakıstıyorum bırakırsam ara kanamam olur mu 2 günde bişey olmaz gibi geliyor ama akıl verın ona göre bırakıcam
hapa başlayalı 2 gün oldu bırakmakıstıyorum bırakırsam ara kanamam olur mu 2 günde bişey olmaz gibi geliyor ama akıl verın ona göre bırakıcam
fbtl Bir hayal Kayıtlı Üye 28 Eylül 2013 8.292 15.637 448 34 19 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buussra #2 buussra .!.: hapa başlayalı 2 gün oldu bırakmakıstıyorum bırakırsam ara kanamam olur mu 2 günde bişey olmaz gibi geliyor ama akıl verın ona göre bırakıcam Genişletmek için tıkla... 2 günün hiçbir etkisi olmaz canım belki adetin bir iki gün öne gelir o kadar, bırakacaksan hemen bırak.
buussra .!.: hapa başlayalı 2 gün oldu bırakmakıstıyorum bırakırsam ara kanamam olur mu 2 günde bişey olmaz gibi geliyor ama akıl verın ona göre bırakıcam Genişletmek için tıkla... 2 günün hiçbir etkisi olmaz canım belki adetin bir iki gün öne gelir o kadar, bırakacaksan hemen bırak.
buussra Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 684 158 133 19 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buussra #3 fbtl .!.: 2 günün hiçbir etkisi olmaz canım belki adetin bir iki gün öne gelir o kadar, bırakacaksan hemen bırak. Genişletmek için tıkla... tamam canm saolasın bugun içmem o zaman daha umarım hemen bebeğim olur
fbtl .!.: 2 günün hiçbir etkisi olmaz canım belki adetin bir iki gün öne gelir o kadar, bırakacaksan hemen bırak. Genişletmek için tıkla... tamam canm saolasın bugun içmem o zaman daha umarım hemen bebeğim olur