hap kullanan arkadaslar...

melke

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
643
Yer
Malatya
arkadaslar ben yaklaşık 1.5 yıldır dogum kontrol hapı kullanıyorum... Bu ay hapı bıraktım... bu konuda tecrübesi olanlar bana yazabilirler mı? Ne zaman hamile kalırım? Şimdiden teşekkürler

Ben şubat ayında hapı bırakmıştım. Hiç yumurtlama günü falan hesaplamadan haziranda hamile kaldım. Şimdi de doğuma az bi zaman kaldı. :)) Bence yumurtlama günü falan hesaplayıp kendine stres yapma. Bi ay geç olsun, güç olmasın.

arkadaslar ben yaklaşık 1.5 yıldır dogum kontrol hapı kullanıyorum... Bu ay hapı bıraktım... bu konuda tecrübesi olanlar bana yazabilirler mı? Ne zaman hamile kalırım? Şimdiden teşekkürler

Canım bi sorun yoksa ilk ay bile kalabilirsin ama uzun süre ilaç kullandığın için çok sağlıklı değilmiş ne zaman bebek istiyorsan 3 ay öncesinden bırakmalıymışın canım daha yeni doktorla görüştüm bana sen 3 ay öncesinden bırak 3 ay eşin korunsun dedi yani hemen 3 ay içersindede olabilir 1 yıl içersindede nasip artık inş en hayırlı zamanda olur. Ayrıca 3 ay öncesinden muhakak folik asit kullanmaya başlamalısın

Canım ben de 1,5 sene hap kullandım. 14 aydır kullanmıyorum ve bebiş için çalışıyorum. Daha cok erken, doktorlar haptan sonra 6 ay hamile kalmazsanız sıkıntı yapmayın cok normal diyorlar. Ama içim rahat etsind ersen istersen gidersin doktora. Benim arkadasım hapı bıraktı ertesi ay hamile kaldı. Birazda bünye meselesi. kişiye gore degişebiliyor.

Açıkcası ben daha istemiyorum erken oldugunu dusunuyorum ama esim istiyor ben yaz gibi hamile kalmak istiyorum esim en az 3 ay icinde kalabilirsin zaten diyo beni rahatlatmak için emin olmak istedim :) teşekkür ederim yorumlarınız için... Ayrıca hapı bıraktığım gün folik asite başladım birde balık yağı hapı kullanıyorum umarım onunda faydası olur... Hepinizi öpüyorum hersey gönlünüzce olur insaallah...

hapı bıraktıktan sonra 4 ay kadar drlar hamılelık önermıyorlar korunun 4 ay esın korunsun hem sende ıstemıyormussun sımdı senınde işine gelır ben gecen gazetede okudum dogum kontrol hapı hamıle kalmayı zorlastırmaz aksıne kolaylastırıyormus beyındekı hıpofız hormonunu falan calıstırıyomus yanı hapı bıraktıktan sonra daha kolaylasıyomus yanı eger hapı bırakıp hamıle kalamayan varsa demekkı baska sebeplerden kalınmıyor hapla ılgısı yok

Back