• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hap ile kurtaj

Hap ile dusuk yapan varmi? Bir yakinim zor durumda neler onerirsiniz?

hap ile düşük , hayati tehlikesi yüksek olan bir durumdur. doktor gözetiminde ve hastane ortamında yapıldığı durumlarda bile risk taşır. kişilerin kendi kendisine ev ortamında yapabileceği birşey değildir.

düşük yapmak için mevcut haplar varmış ama türkiyede yasak.bence iyi bir doktorun özel muayenehanesine giderse sessiz sedasız halleder bu işi başka birişlem yapmış gibi.hastanede olursa her türlü kaydı alınır.

Hap ile dusuk yapan varmi? Bir yakinim zor durumda neler onerirsiniz?

Benim arkadasim yapti zor durumdaydi gunu gecmisti ve dusuk gerceklesti ama hapi bulmak coook zor yasakli ve kaldirilmis bir hap ve eczanede bulamiyorsaniz baska biryerden aalmayin cunku sahte oluyorlar

Kurtaja gidemiyor malesef.Dusuk ilaci buldu ama guvenilirmi iki aylik kaldirilan c ile baslayan bir mide hapi.

Benim arkadasim yapti zor durumdaydi gunu gecmisti ve dusuk gerceklesti ama hapi bulmak coook zor yasakli ve kaldirilmis bir hap ve eczanede bulamiyorsaniz baska biryerden aalmayin cunku sahte oluyorlar

Peki doktora gitmeye gerek kaldimi sonradan kac haftalikti yaptiginda? Kaldirilan ilac c ile basliyor onunlami?mide ilaci?

Peki doktora gitmeye gerek kaldimi sonradan kac haftalikti yaptiginda? Kaldirilan ilac c ile basliyor onunlami?mide ilaci?

Evet onunla dort ay falandi galiba tam hatirlamiyorum.ozel doktora gitti sonrasinda birsey olmadigini parca kalmadigini soyledi ama cok dikkatli yapilmasi gerekiyo hastanelik olanlarini da duydum ki orada polis zabit tutuyo herkes ogrenir.eger gunu gecmediyse cocugu yaparken ustunde olan o kisi gelsin kurtaj parasini versin hijyenik bir ortamda halledin sigortaya yansitmadan ozel hastanede.lutfen bir dahaki sefere de ders olsun yapicaksaniz da korunun...

Evet onunla dort ay falandi galiba tam hatirlamiyorum.ozel doktora gitti sonrasinda birsey olmadigini parca kalmadigini soyledi ama cok dikkatli yapilmasi gerekiyo hastanelik olanlarini da duydum ki orada polis zabit tutuyo herkes ogrenir.eger gunu gecmediyse cocugu yaparken ustunde olan o kisi gelsin kurtaj parasini versin hijyenik bir ortamda halledin sigortaya yansitmadan ozel hastanede.lutfen bir dahaki sefere de ders olsun yapicaksaniz da korunun...

Ben size korunmuyor demedi ki,bu kadin korunurken hamile kaldi ve kocasindan ! Sadece bebek istemiyor okdar.

Ben size korunmuyor demedi ki,bu kadin korunurken hamile kaldi ve kocasindan ! Sadece bebek istemiyor okdar.

Tamamda ben baskasindan demedim ki.sadece kotu bir durumda hastaneye giderse kocasi ogrenir haberu varsada zabit tutulur mahkeme falan yani ben olucaklati soledim yardim etmek amacli bulabilirseniz tabi ilaci cok zor cunku

Back