de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 8 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seltan #21 Her bünyede farklı öncelikle ben 1 yılı aşkın bir süre yasmin kullandım ve bıraktıktan 2-3 ay sonra da hamile kaldım Son düzenleme: 8 Şubat 2013
Her bünyede farklı öncelikle ben 1 yılı aşkın bir süre yasmin kullandım ve bıraktıktan 2-3 ay sonra da hamile kaldım
S Sevdali sevdali Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2017 19 6 1 30 19 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi seltan #22 sessizcekimsesizce .!.: ben 3 ay kullandım ve bıraktığım ay hamile kaldım Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi hapı kullandınız acaba ben 1.5 aydır qlairista kullanıyorum hemen birakinca hamile kalmak istiyorm ama olmaz diyorlar 5 ay sonra olur diyorlar bu şekilde hamile kalan varmı acaba
sessizcekimsesizce .!.: ben 3 ay kullandım ve bıraktığım ay hamile kaldım Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi hapı kullandınız acaba ben 1.5 aydır qlairista kullanıyorum hemen birakinca hamile kalmak istiyorm ama olmaz diyorlar 5 ay sonra olur diyorlar bu şekilde hamile kalan varmı acaba
E Ezifh Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2018 1 0 1 28 7 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi seltan #23 Mrba sadece 8 gün microgynon kullandım daha yeni evliyim ama çocuğumuz olmuyo bunun hapla bı ilgisi var mıdır?
Mrba sadece 8 gün microgynon kullandım daha yeni evliyim ama çocuğumuz olmuyo bunun hapla bı ilgisi var mıdır?