Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yasmin hapını kullanıyorum ve bi kaç ay bırakmak istiyorum ama korkuyorumda
arkadaşlar yasmin hapını kullanıyorum ve bi kaç ay bırakmak istiyorum ama korkuyorumda
ben bıraktıktan hemen sonra yumurtlamamı takip ederek o ay hamile kaldım zaten istiyordum planlı oldu yaniarkadaşlar yasmin hapını kullanıyorum ve bi kaç ay bırakmak istiyorum ama korkuyorumda
malesef ben sizin kadar sanşlı değilim arkadaşlar dk hapını sadece 5 ay kullandım ama 2 yıldır bebeğim olmuyor ve hiçbir rahatsızlığımda yok insallah bende en kısa zamanda hamile kalırım hamile arkadaşlarıda kutlarım![]()
malesef ben sizin kadar sanşlı değilim arkadaşlar dk hapını sadece 5 ay kullandım ama 2 yıldır bebeğim olmuyor ve hiçbir rahatsızlığımda yok insallah bende en kısa zamanda hamile kalırım hamile arkadaşlarıda kutlarım![]()