hap bırakıldıktan ne kadar sonra hamile kalınır?

Haptan sonra hemen hamile kalanda var.Birkaç ay bekleyende..Net birşey söylenemezki şimdi.Hapı bırakınca korunmaya devam etmelisiniz bebek istemiyorsanız

arkadaşlar yasmin hapını kullanıyorum ve bi kaç ay bırakmak istiyorum ama korkuyorumda

Canım beni arkadaşım da 1 senedir içiyordu. Hapı bıraktı, 1-2 ay kadar kendileri korundu, korunmayı bırakınca da ertesi ay hamile kaldı.Tabi herkesin farklılık olabilir. Vücudunda etkileri tamamen gitmesi açısından 3 ay kadar da hap içmeden korun bence ben içmedim hiç ama kullansam şahsen öle yapardım.

1 yıldır kullanıyorum ve nedense bırakıp dinlenmek istiyorum yanı vücudumun ihtiyacı var gibi.
ama nlaşılan uzun zaman içsende etkisini bi kaç ayda yitiriyor hap bırakınca

Ben şubatta bıraktım adet oldum. Martın başında adet oldum. Nisanda 5+6 günlük hamile olduğumu öğrendim:)

ben bıryerde dogum kontrol hapının bırakınca hamıle kalmayı zorlastırmak yerıne kolaylastırdıgını okumustum

ben toplamında 3 bucuk ay kadar yasmını kullandım ve bırakalı 8 9 ay kadar oluo ve hamıle kalamadım ve üzerine bi ton sorun cıktı

Ben 2 yıl yasmin kullandım bıraktım vücudum dinlensin diye eşim korundu 6 ay kadar korunmayı bıraktık ve 2.ay hamile kaldım çok şükür:nazar:

arkadaşlar yasmin hapını kullanıyorum ve bi kaç ay bırakmak istiyorum ama korkuyorumda

ben Yasmin kullandım.en son aralık ayında kullanmıştım ocak ayında hamile kaldım :)
şuan 26 haftalık hamileyim :)
ne kadar süredir kullandığına da bağlı galiba... bnm arkadaşım 3 yıl kullanmış şimdi bebeği olmuor tedavi görüor...

bende 1.5 yıl kullandım ilaç bıraktıktan sonra 2. ayda hamile kaldım.şu an çok tatlı bi oğlum var darısı başına:)

selam 7 senedir ysmıne kullanıyor"dum" 2 kere 3 er aylık ara verdım dktr tavsıyesı ıle, en son mart ayında yasmın aldım ve ara kanama yaptıgı ıcın ara verdım nısan ayında duzenlı mens oldum mayısın 1ınde mens oldum bu benım son mensım 11 haftalık hamıleyım 1 kerelık dıkkatsızlık sonucu allahın ıznıyle bır bebeğim olacak allah hakkımızda hayırlsını versın hep hayırlsı ney se o olsun dıyordum demekkı buymuş bızım ıcın allah bebeğime sağlık sıhhat uzun omur versın ınşallah...

kişiden kişiye degişir canım bu.
benım kuzenım 4 ay kullandı 5 ay sonra hamıle kaldı.
bende 8 ay kullandım .aralıkta bırakmıstım nisanda hamile kaldım :49:
bebek olmasından cok korkan bir insandım ama cok güzel bişeymiş cokta uzun süre hap kullanma derim canım.1 bucuk seneyi gecmesin bence tehlikeyi göze alamıyorum ben ama kadınını saglıgı yumurtalıklarının durumu önemli.

malesef ben sizin kadar sanşlı değilim arkadaşlar dk hapını sadece 5 ay kullandım ama 2 yıldır bebeğim olmuyor ve hiçbir rahatsızlığımda yok insallah bende en kısa zamanda hamile kalırım hamile arkadaşlarıda kutlarım :49:

doktorum soylemıstı doğum kontrol hapı kullanmak sadece ısctıgın surece hamıle kalmanı engeller , soylenenlerın aksıne vucudu hamılelıge hazırlar duzenlı yumurtlamayı sağlar bıraktıgında dıkkat et demıştı 5. senenın sonunda vajınal ultrason ıle muayene etti simil testi yaptı ve hersey çok ıyı ve temız cıktı yanı ılacın hıcbor yan etkısı olmamış uzerımde

slm kızlar bende 9 aydır yasmın kullanıyorum ama artık bırakmayı dusunmuyorum umarım bende cok beklemem :2::2::2:

malesef ben sizin kadar sanşlı değilim arkadaşlar dk hapını sadece 5 ay kullandım ama 2 yıldır bebeğim olmuyor ve hiçbir rahatsızlığımda yok insallah bende en kısa zamanda hamile kalırım hamile arkadaşlarıda kutlarım :49:

Canım cok uzuldum durumuna Allah yardımcın olsun ama aklıma takılan bısey var bende hıc bır problem yok demıssın esınden kaynaklanıyor olamazmı onun ıcın hıc doktora gıtmedınızmı cunku kk dakılerın cogu yanı 1 yıl dan az hap kullananlar hamıle kaldıklarını soyluyorlar sende 5 ay kullanmıssın

canım bazen hıcbır neden olmadanda hamıle kalınamayabılıyor malesef ama pozitif dusun pozitif olsun bende ilk oğluma 4. ay hamıle kalmıstım bu arada tsh tıroıd hormonları hamıle kalmakta çok zorluk çıkarıyor aklında olsun bıde onlara baktır

Back