kızlar ya bana yardım edin lise 4 e qeçiorum hala hanqi üniye qideceqime kara veremedminqilizce öqretmenliqi istiyorum hem zor hadi qeçtm oldum diyelim aRtık herkez inqilizce öqrenmeye çalışıyor polis olaym dedm abim polis o diyor baska meslek ol basit kalır diye herkez oluyor napacm ben şimdi çok kararsızım bi meslek söyleyn örnek vern nblym bu dediklerm hakkında yardım edin (( lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Q ları alfabenden çıkardıktan sonra ve "herkez" değil "herkes" yazmayı öğrendikten sonra hangi meslek olacağına değil hangi mesleği seçeceğine karar verirsin...
Canım herşeyden önce yazım kurallarına dikkat etmelisin malum sınavda da karşına çıkar.
Ayrıca meslek olunmaz meslek sahibi olunur.
Çevrene kulak asma... Hiçbir meslek küçümsenmemeli. Sen kendi ilgi alanlarına yönel.
Sesli güldüm resmen yaa
Aynen katılıyorum,bu şartlar altında ben de pek ümitli değilim arkadaşın herhangi bir meslek olabileceğinden!
canım ben iki yıllık yüksek okul bitirdim benim zamanımda yüksek okulların bir değeri vardı şimdi ise yok maalesef....ev hanımıyım okuduğum bölüm hiçbir işime yaramadı ...benden sana tavsiye mezun olduğunda mutlaka iş bulabilceğin bir meslek olsun...öğretmenlik demişsin her yer öğretmen kpss yüzünden açıkta kalan bir çok kişi var o yüzden geleceğini düşünerek karar ver hayat çok zor çok çalışıp geleceğini kurtar bir meslek sahibi ol burda dertlerimizi paylaştığımızda okudukların sana ders olsun...üniv. olmazsa eğer polisliği düşünebilirsin...başarılar şansın bol olsun inşallah...
sınavda yazıya baksalardı şimdiye biterdik resmen bnm yazım ne sizi ne de sınavdakileri ilqilendirir..
Güzelim sen zaten bitmişsin, okeye dönüyorsun haberin yok. Boşuna düşünme, senden bi meslek olmaz
bi kere nasıl yazacaqımı size soracak degilim siz sadece sorduqum soruyla ilqili yorum yapın tmm mı ?
cnm bnm bnm yazıma ne karışıyon ki sen istediqim qibi yazarım haddini bil yter öyle yorum yap ! v
sınavda yazıya baksalardı şimdiye biterdik resmen bnm yazım ne sizi ne de sınavdakileri ilqilendirir..
aynen maalesef öyle... kızcağız lise 4 de daha Türkçe yazım kurallarını öğrenememiş en vahimi de seçeceği mesleği başkalarına soruyor içler acısı...Güzelim sen zaten bitmişsin, okeye dönüyorsun haberin yok. Boşuna düşünme, senden bi meslek olmaz
Şu dünyada en çok liselilerden korkarım
Atar, asabiyet, ne varsa sizde var
Şaka bir yana biz de geçtik o yollardan, arkadaşımızı hoş görelim. Fakat yazım kurallarına gerçekten dikkat etmelisin canım. Elini alıştır böyle böyle
Bu arada polislik hiç de basit bir meslek değil. Bayanlar genelde idari işlerde oldukları için rahat bir de. Ben kpss'de atanamazsam başvurmayı düşünüyorum :26:
İngilizce öğretmenliği de güzel.
Şu da bir gerçek ki çoğu insan seçtiği üniversiteyi bilinçli seçmez, seçtiği bölümü isteyip istemediğini bile bilmez. Okuldan bir mezun olur, bakmış ki başka şeylere ilgi duyuyor
Burda bilinçli bir şekilde araştırman güzel bence
aynen maalesef öyle... kızcağız lise 4 de daha Türkçe yazım kurallarını öğrenememiş en vahimi de seçeceği mesleği başkalarına soruyor içler acısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?