kızlar ya bana yardım edin lise 4 e qeçiorum hala hanqi üniye qideceqime kara veremedm inqilizce öqretmenliqi istiyorum hem zor hadi qeçtm oldum diyelim aRtık herkez inqilizce öqrenmeye çalışıyor polis olaym dedm abim polis o diyor baska meslek ol basit kalır diye herkez oluyor napacm ben şimdi çok kararsızım bi meslek söyleyn örnek vern nblym bu dediklerm hakkında yardım edin (( lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lise Yorum ve Soruları hanqi mesleqi olacaqıma şaşırdım :((( ! yardım
- Konu Sahibi hiLaL6363
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar ya bana yardım edin lise 4 e qeçiorum hala hanqi üniye qideceqime kara veremedm inqilizce öqretmenliqi istiyorum hem zor hadi qeçtm oldum diyelim aRtık herkez inqilizce öqrenmeye çalışıyor polis olaym dedm abim polis o diyor baska meslek ol basit kalır diye herkez oluyor napacm ben şimdi çok kararsızım bi meslek söyleyn örnek vern nblym bu dediklerm hakkında yardım edin (( lütfen yorumlarınızı bekliyorum
senin hangi mesleği seçeceğini bizler belirleyemeyiz ilgi alanların, yeteneklerin neler bunları bilmek bile yetmez. ayrıca şu ana kadar bir meslekte karar vermiş olmalıydın (Bir de Türkçe' de Q harfi yok G' ler yerine Q kullanmasan iyi olur)
- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- 14 Kasım 2008
- 967
- 362
- 358
canım ben iki yıllık yüksek okul bitirdim benim zamanımda yüksek okulların bir değeri vardı şimdi ise yok maalesef....ev hanımıyım okuduğum bölüm hiçbir işime yaramadı ...benden sana tavsiye mezun olduğunda mutlaka iş bulabilceğin bir meslek olsun...öğretmenlik demişsin her yer öğretmen kpss yüzünden açıkta kalan bir çok kişi var o yüzden geleceğini düşünerek karar ver hayat çok zor çok çalışıp geleceğini kurtar bir meslek sahibi ol burda dertlerimizi paylaştığımızda okudukların sana ders olsun...üniv. olmazsa eğer polisliği düşünebilirsin...başarılar şansın bol olsun inşallah...
Son düzenleme:
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Q ları alfabenden çıkardıktan sonra ve "herkez" değil "herkes" yazmayı öğrendikten sonra hangi meslek olacağına değil hangi mesleği seçeceğine karar verirsin...
Sesli güldüm resmen yaa
Aynen katılıyorum,bu şartlar altında ben de pek ümitli değilim arkadaşın herhangi bir meslek olabileceğinden!
Canım herşeyden önce yazım kurallarına dikkat etmelisin malum sınavda da karşına çıkar.
Ayrıca meslek olunmaz meslek sahibi olunur.
Çevrene kulak asma... Hiçbir meslek küçümsenmemeli. Sen kendi ilgi alanlarına yönel.
cnm bnm bnm yazıma ne karışıyon ki sen istediqim qibi yazarım haddini bil yter öyle yorum yap ! v
Sesli güldüm resmen yaa
Aynen katılıyorum,bu şartlar altında ben de pek ümitli değilim arkadaşın herhangi bir meslek olabileceğinden!
sınavda yazıya baksalardı şimdiye biterdik resmen bnm yazım ne sizi ne de sınavdakileri ilqilendirir..
canım ben iki yıllık yüksek okul bitirdim benim zamanımda yüksek okulların bir değeri vardı şimdi ise yok maalesef....ev hanımıyım okuduğum bölüm hiçbir işime yaramadı ...benden sana tavsiye mezun olduğunda mutlaka iş bulabilceğin bir meslek olsun...öğretmenlik demişsin her yer öğretmen kpss yüzünden açıkta kalan bir çok kişi var o yüzden geleceğini düşünerek karar ver hayat çok zor çok çalışıp geleceğini kurtar bir meslek sahibi ol burda dertlerimizi paylaştığımızda okudukların sana ders olsun...üniv. olmazsa eğer polisliği düşünebilirsin...başarılar şansın bol olsun inşallah...
tsk ediyorum abLacm saoL inş iyi bir meslek sahibi olacaqım <3
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
sınavda yazıya baksalardı şimdiye biterdik resmen bnm yazım ne sizi ne de sınavdakileri ilqilendirir..
Güzelim sen zaten bitmişsin, okeye dönüyorsun haberin yok. Boşuna düşünme, senden bi meslek olmaz
Güzelim sen zaten bitmişsin, okeye dönüyorsun haberin yok. Boşuna düşünme, senden bi meslek olmaz
anLasıLan senLe işimiz var can :)
- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
Hangisini seçersen seç umarım sevdiğin bir işin olur. Ama söylemeden geçemem, çok üzülüyorum senin gibi gençlere. Türkçeyi neden, hangi heveslerle böyle tuhaf şekilde kullanırsınız ki... Bak ne güzel demişsin İngilizce öğretmenliği falan diye. Sen daha kendin kullandığın dili yazamazken (ya da dediğim gibi siz gençlerin genelinde olan tuhaf bir İngilizce özentisiyle bilerek yazmazken) başka bir dili nasıl öğreteceksin. Buradaki insanların eleştirileri seni sinirlendireceğine biraz kendine getirmeli bence. Çok iyi niyetli bir abla tavsiyesi bunlar sana sadece. Kızmaca yok yani...
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Şu dünyada en çok liselilerden korkarım
Atar, asabiyet, ne varsa sizde var
Şaka bir yana biz de geçtik o yollardan, arkadaşımızı hoş görelim. Fakat yazım kurallarına gerçekten dikkat etmelisin canım. Elini alıştır böyle böyle
Bu arada polislik hiç de basit bir meslek değil. Bayanlar genelde idari işlerde oldukları için rahat bir de. Ben kpss'de atanamazsam başvurmayı düşünüyorum :26:
İngilizce öğretmenliği de güzel.
Şu da bir gerçek ki çoğu insan seçtiği üniversiteyi bilinçli seçmez, seçtiği bölümü isteyip istemediğini bile bilmez. Okuldan bir mezun olur, bakmış ki başka şeylere ilgi duyuyor
Burda bilinçli bir şekilde araştırman güzel bence
Şaka bir yana biz de geçtik o yollardan, arkadaşımızı hoş görelim. Fakat yazım kurallarına gerçekten dikkat etmelisin canım. Elini alıştır böyle böyle
Bu arada polislik hiç de basit bir meslek değil. Bayanlar genelde idari işlerde oldukları için rahat bir de. Ben kpss'de atanamazsam başvurmayı düşünüyorum :26:
Şu da bir gerçek ki çoğu insan seçtiği üniversiteyi bilinçli seçmez, seçtiği bölümü isteyip istemediğini bile bilmez. Okuldan bir mezun olur, bakmış ki başka şeylere ilgi duyuyor
Son düzenleme:
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.839
- 1.223
- 52
bi kere nasıl yazacaqımı size soracak degilim siz sadece sorduqum soruyla ilqili yorum yapın tmm mı ?
cnm bnm bnm yazıma ne karışıyon ki sen istediqim qibi yazarım haddini bil yter öyle yorum yap ! v
Sanırım üye olurken site kurallarını okumadınız liseli genç hanım.
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.
Konu açmadan mutlaka okumanızı rica ederiz...
Site kurallarına uymak zorundasınız, ayrıca lütfen üslubunuza da dikkat ediniz.
aynen maalesef öyle... kızcağız lise 4 de daha Türkçe yazım kurallarını öğrenememiş en vahimi de seçeceği mesleği başkalarına soruyor içler acısı...Güzelim sen zaten bitmişsin, okeye dönüyorsun haberin yok. Boşuna düşünme, senden bi meslek olmaz
Şu dünyada en çok liselilerden korkarım
tşekkür ederim düşüncen için sağol gerçekten...
aynen maalesef öyle... kızcağız lise 4 de daha Türkçe yazım kurallarını öğrenememiş en vahimi de seçeceği mesleği başkalarına soruyor içler acısı...
sen işine bakarmısın ya yapma yorum falan senle mi ugracağım ben üff
Ahahah yazilanlari okuyunca o kadar guldum ki neden bu kadar asabisin ya canim ayni yastayiz ben de meslek secimi konusunda cok kararsizim sayisalciyim su an ama hukuk istiyorum bu alanda daha mutlu ve basarili olacagima inaniyorum. Severek yapacagin bir meslegi secmek gercekten cok onemli ben cevremde bunu gordum. Ilgi alanlarini dogru belirlemek gerekiyor ve biraz sakin ol sana yardimci olmaya calisan insanlara cemkirdigin surece meslek hayatinda da basarili olamazsin ki. Ayrica sinavlarda yaziya bakmiyorlar falan demissin nasil bakmiyorlar guzelim yazim yanlislarindan noktalama isaretlerinden anlatim bozukluklarindan kac soru cikiyor ygsde hic haberin var mi