Bebek İkinci El Hanmlar bakarmısınız???

cemo01

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
71
0
16
Adana
mrhba hanmlar sizden bi komşum için yardım istiyorum allah rızası için. kayıtsız kalamadım çok üzülüyorum burda böyle bi kaç msj okuyunca benmde aklıma geldi. komşumun kocası inş. işçisiydi inş. çalışıyordu iki tane çocukları var biri kız 3 yaşında diğeri erkek 4 aylık kocası 5ay önce inş. düştü felç oldu evde yatıyor kimseleri yok kadın evde yelek patik örerek evi geçindirmeye çalılıyo kocasına bakmak zorunda olduğu çin çalışamıyo çocuklarıda var küçük ben onlar için sizden yardım istiyorum çocukları için kıyafet olur bez olur mama olur ne olursa işte yardımlaşmaya başvurdular sadece çocuklara aylık 30 lira ve yakacak yardımı verdiler sakat maaşı bağlamadılar evleri kendilerine ait olduğu içn ama çok kötü o çocuklar kış geliyo yazık giyecekleri yok kızı benm kızımdan büyük olduğu içn kıyafet yardmında bulunamıyorum ben sadece oğlumun küçülenlerini veriyorum arasırada bez bnmde gücüm belli eğer yardm etmk istyn olursa ulaşırsa çok sevnirm snuçta hepmz anneyz o çocukları içn şimdiden allah razı olsn

Allah razi olsun canim guzel biseye vesile oluyosun..umarim alan kisi de sen de veren kisilere tesekkur edersiniz..ben gecen buradan bir kisinin ablasi icin oglumun kiyafetlerini gonderdim..allah icin yaptim ama insan bi tesekkur bekliyor aldim kargomu sagol deseydi cok sey istemedim..neyse yine de cani sagolsun umarim gercekten ihtiyaci olan birine gitmistir..

sonuna kadar katılıyorum sna bnde aynı olayı yaşadım kızımın kıyafetlerini bi bayana gönderdim mailleştik kargoyu biraz geç yolladım dışarı çıkamadm her gün mail attı gönderdnmi gönderecenmi gönderdktn snra ne zaman gelr diye ısrarla sorular takip numarasıyla takip ettim eline ulaşmış ama bi saol maili ble gelmedi bnde biraz araştırdım mail adresnden facesne ulaştm çok pişman oldum gönderdiğime eli kolu boynu altın dolu evi bnmkinden güzel ama bn allah içn yaptm allah kabul etsn kul bilmesede olur

Evet canim allah bizim ne amacla yaptigimizi biliyor..allah kabul etsin insallah canim..

İyi aksamlar cnm.acaba muhtar bu tarz seylerle ilgilenmez mi?muhtarla iletisime gecilse belediyelerde fakfuk fakir fukara icin birseyler yapiliyor diye biliyorum.ve anlattigon ailenin gercekten ihtitaci var canim.burdan birkac parca sey evet guzel olur ama beslenme cok onemli.mutfak giderleri yakacak...ne bilim bunun icin maas baglarla diye biliyorum.hem secim oncesi kesin belediye birsey yapar.hangi il hangi belediye?bence boyle olsa en azzindan ailenin eline para gecer.rabbim o minik kuzulara yardim etsin.annenin isi cok zor rabbim dayanma gucu wersin.cok uzuldum.allah kimseyi dara sokmasin zorda birakmasin.keske elimden birsey gelse....

amin inş. Hepimizi... Ama bütün yerlere başvuru yaptı evleri kendilerine ait olduğu için üzerlerinde mülk görüküyo ve yardım alamıyolar çocuk parası ve yakacak yardımıda alamıyolardı saolsun muhtar çok yardımcı olmuş anca onu ayarlayabilmiş yakacakları oldu ayda 30- lirada çocuk başı allıyolar kadında işte el işi geçnmeye çalışıyolar bn o çocuklara çok üzülüyorum sonuçta çocuk yani yoktn anlamaz herşeyi ister artı kış havalar soğuyo boğaza yetişebiliyolarda iyi kötü çocuklar ince ince üstleri yazık allah yar ve yardımcıları olsun

Gerçekten cok üzüldüm Allah yardımcıları olsun yardim konusuna gelince sizin niyetiniz onemli olan

Isim ve adres yazarsanız kullanmadığımız giysileri yollayabilirim.HAtta annenin bedenini yazarsanız benim giysilerinden uyan olursa onları da gönderirim.Benim kızım da 3 yaşında ,küçülterler onun çocuğuna olur mu bilmem.boyu ne kadar kuzunun!öğrenirseniz iyi olur.

annenin bedeninin de kızınkinide öğrenir gün içerisinde yazarım tşk ederm

cnm annenin bedeni 38 miş ama çocuğun bedenini öğrenemedim yani 15 kiloymuş 98 yada 104 e eşit geliyo heralde kızı çok zayıf bişe

hanımlar yokmu çocuklarınıza gydirmediğiniz satamadığınız kıyafetler yardımcı olmaya çalışsak havalar soğuyo bi yavru sizin sayenizde ısınsa iki kat kıyafet giyse ne kadar mutlu olur insan duyarlı arkadaşları bekliyorum lütfen

cevremden cocuk kıyafetı bulmaya calısıyrum mama bez almak ısterım ankaradamı yasıyorlar

canım adres yollar mısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…