mrhba hanmlar sizden bi komşum için yardım istiyorum allah rızası için. kayıtsız kalamadım çok üzülüyorum burda böyle bi kaç msj okuyunca benmde aklıma geldi. komşumun kocası inş. işçisiydi inş. çalışıyordu iki tane çocukları var biri kız 3 yaşında diğeri erkek 4 aylık kocası 5ay önce inş. düştü felç oldu evde yatıyor kimseleri yok kadın evde yelek patik örerek evi geçindirmeye çalılıyo kocasına bakmak zorunda olduğu çin çalışamıyo çocuklarıda var küçük ben onlar için sizden yardım istiyorum çocukları için kıyafet olur bez olur mama olur ne olursa işte yardımlaşmaya başvurdular sadece çocuklara aylık 30 lira ve yakacak yardımı verdiler sakat maaşı bağlamadılar evleri kendilerine ait olduğu içn ama çok kötü o çocuklar kış geliyo yazık giyecekleri yok kızı benm kızımdan büyük olduğu içn kıyafet yardmında bulunamıyorum ben sadece oğlumun küçülenlerini veriyorum arasırada bez bnmde gücüm belli eğer yardm etmk istyn olursa ulaşırsa çok sevnirm snuçta hepmz anneyz o çocukları içn şimdiden allah razı olsn