• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanm hanmck ve olgun olmak..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar sevgilim devamlı hanımhanımcık olmamı, ağır olmamı, olgunlaşmamı istiyor. ne yapabilirim galiba tavırlarım çok çoçuksu

canım evlisin mimarsın yüksek lisans yapmışsın sevgilin ? ? hanım hanımcık olmanı istiyor ? yaşın kaç canım ?

evli yazıyor profilinde?
neyse canım dürüst olmalısın,okumalısın bol bol,sabırlı ve sakin olmalısın.sevgilininde üstüne düşme bırak o senin üstüne düşsün...
yaşına göre davran canım olduğundan büyük davranmayada çalışma.daha çok gençsin..
zamanla kazanılır bazı şeyler ..

Sevgilin seni olduğun gibi kabul etmeyi öğrenmeli belki de olgun ol bilmem ne diye akıl vereceğine.

İçinden geldiği gibi davran,sen sensin sonuçta.

19 yaşındasın..29 yada 39 değilsin. hanımhanımcık olmanı istemesi çok saçma. yaşının insanı ol.

sanırım sonraan değişmiyor alışkanlıklar sewgiliniz sizi böyle kabul etsin bence ne güzel işte keske bende çocuksu olsam:)

evli misiniz, sevgiliniz mi istiyor??

yaşınız henüz 19. olgun olacak o kadar çok vaktiniz olacak ki acele etmeyin.
mümkün olduğunca çocuksu olun çünkü ilerde vaktiniz kalmayacak.

bunu isteyen eşiniz veya sevgilinize de deyinki;
"elimizde bu var, beğenirsen..."

ama sen daha çok gençsin
nasıl olgun olabilirsinki.
olgunluk biraz zamanla yaşanmışlıkla kazanılıyor diye düşünüyorum.

acaba sen çok gülüyor
çok neşeliisnde ondanmı diyor sana hanım hanım ol diye
eger böyleyse
dikkat etmen yeterli olur bence.

birden bire ağır abla olmuş havalarına gir bak nasıl özleyecek bu halini benim kocacımm da öylydiii..

şimdi büyütücem ben seni bebeğim diyor.. topitoplar alır uçan balonlar alır ben dudağmı bükünce o daa büker alıştıı o da çocuk oldu..:)

ama bana hep sen artık elenicen biraz ağır ol derdi.. oldum bende.. ama dayanamadı ona soğuk ve uzak geldi sanırım.

ben 24 yaşıma girdim o da 32 yaşında:) sevgililer günnüde evlendikk.:) yani nikah yaptık canım düğünümüzde haziranda.. we bizim nişanımızda salonda herşey balonlarla doluydu. uçan balon normal balonlar.. beniim büyü artık diyen sevgilim süpriz yapmıştıı:)

sevgilim 10 yaş büyüük benden..
ya çok konuşup bilmişlik yapıyormuşum dinlemeyi öğrenmeliymişim falan diyor bana
bir de çok çocuksu kaprislerim varmış

Bütün erkekler mi böyle önce senin cıvıl cıvıl baskın kişiliğine aşık olur sonra erkek egosu hazretleri devreye girer ve ağır ol der daha sonra da "Sen benim aşık olduğum kadın değilsin" geyiği gelir.O kadar gençsin ki bilmişlik yapmak ve çocuksu kaprisler şu anda senin hakkın.kendin ol mutlu ol şiarım budur

Back
X