Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evli yazıyor profilinde? neyse canım dürüst olmalısın,okumalısın bol bol,sabırlı ve sakin olmalısın.sevgilininde üstüne düşme bırak o senin üstüne düşsün... yaşına göre davran canım olduğundan büyük davranmayada çalışma.daha çok gençsin.. zamanla kazanılır bazı şeyler ..
birden bire ağır abla olmuş havalarına gir bak nasıl özleyecek bu halini benim kocacımm da öylydiii..
şimdi büyütücem ben seni bebeğim diyor.. topitoplar alır uçan balonlar alır ben dudağmı bükünce o daa büker alıştıı o da çocuk oldu..:)
ama bana hep sen artık elenicen biraz ağır ol derdi.. oldum bende.. ama dayanamadı ona soğuk ve uzak geldi sanırım.
ben 24 yaşıma girdim o da 32 yaşında:) sevgililer günnüde evlendikk.:) yani nikah yaptık canım düğünümüzde haziranda.. we bizim nişanımızda salonda herşey balonlarla doluydu. uçan balon normal balonlar.. beniim büyü artık diyen sevgilim süpriz yapmıştıı:)
Bütün erkekler mi böyle önce senin cıvıl cıvıl baskın kişiliğine aşık olur sonra erkek egosu hazretleri devreye girer ve ağır ol der daha sonra da "Sen benim aşık olduğum kadın değilsin" geyiği gelir.O kadar gençsin ki bilmişlik yapmak ve çocuksu kaprisler şu anda senin hakkın.kendin ol mutlu ol şiarım budur