Saç Rengi ve Saç Boyama hanımlarrr renk konusunda sizlere ihtiyacım vaarr :)

polis_yeliz35

TÜRK POLİS TEŞKİLATI
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
5
0
86
30
İzmir
herkese merhabaa. ben şuan 19 yaşındayım demin bu siteye kayıt olayım dedim ama bu siteye zaten kayıt olmusum unutmuşum :) polis olmak istediğim için adımı böyle almıstım.

Neyse benim saç rengim şuan bu renkte ama ben bunu sarıya yakın bir renk yapmak istiyorum. Bunun için ne yapayım oksijenli su ile açayım mı yoksa hiç ellemeden boya alıp boyayayım mı ? ama hangi tonda hangi boyayı alacagımı bilmiyorum ve bana sarının hangi tonu yakısır ? makyajsız fotoğrafımı ekliyorum

$badee.jpg

bence sana sarı değilde karamel tonları çok yakışır önce saç için saç açıcılar satılıyor onlardan alıp açtıktan sonra yaparsan güzel olur.

herkese merhabaa. ben şuan 19 yaşındayım demin bu siteye kayıt olayım dedim ama bu siteye zaten kayıt olmusum unutmuşum :) polis olmak istediğim için adımı böyle almıstım.

Neyse benim saç rengim şuan bu renkte ama ben bunu sarıya yakın bir renk yapmak istiyorum. Bunun için ne yapayım oksijenli su ile açayım mı yoksa hiç ellemeden boya alıp boyayayım mı ? ama hangi tonda hangi boyayı alacagımı bilmiyorum ve bana sarının hangi tonu yakısır ? makyajsız fotoğrafımı ekliyorum

Eki Görüntüle 816303
canım sarı sac bence saa cok yakışır öncelıkle ben olsam hıc bulaşmam kuafore gıderım çunku sarı rısklı ıstedıını

tutturamayabılırsın daha kötutsu sacın yanar ne kadar bekletıcenı ayarlayamayabılırsın ama yıne ben kendım yapmak

ıstıyorum dersen sarı açıcılar var onlardan al ıkı paket bı tanesı yetmeyebılır cunku tarıfıne uygun yap sonra da 10 cıvarı

bı sarı al boya ama o kadar acık ıstemem dersen ıstedıın tonu al boya ılk boyamada ıstedıın renk olmaz belkı ama

ıkıncı boyada guzel bı sarı elde edersın :ssz::ssz::ssz:

bide sunu eklıyım sacını boyadıktan sora strec fılımle sar ve sıcak tut daha ıyı tutar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sariyi hemen yapma hem riskli bi renk hem gozune garip gelebilir bak sac rengimiz hemen hemen ayni benimde karamel ustunede sari balyaj var sen bu rengin bi kac ton acigini yap onun ustunede sari balyaj yaptir o balyajlari zamanla cogalttir zaten sacin sariya donucektir ben oyle dusunuyorum :)

evde yaptığında kesinlikle renk farklılıkları ortaya cıkacaktır yıllardır şarısın biri olarak söylüyorum evdede denedim ilk başlarda senin gibi ama malesef sarı cok riskli bi renk ve hatayı direk gözüne sokuyo insanın iğrenç turuncu yansımalarla:52: o yüzden boyaya acıcıya birden cok para vermektense işinin ehli bi kuaföre gitsen daha kârlı cıkarsın,renk konusunda bence küllü bi renge boyatıp platin krepe balyajlar attırırsan hem gözün sarıya alışır hemde yakışır sana diye düşünüyorum:34:

Back