hanımlarr yardım lütfen :)

Bence mavi içerikli olan daha spor duruyor. Beyaz olan da şık duruyor. Yani ikisi de kendisine göre güzel. Yani tamamen tercih meselesi. İçiniz hangisine daha yakın hissediyorsa onu almanızı tavsiye ederim. Ben ikisini de beğendim. Spor duranı biraz daha çok beğendim mavili olanı

İki gün önce yatak odası takımı bakmaya gittiğimde bu takım benim dikkatimi çekti rengi ve deseni çok farklı geldi. Ama sonra ikea dan beğendim son olarak ona karar verdim. Bu takımın sadece makyaj komidini hoşuma gitmedi açıkçası :44: Ama kullanışı olarak güzel gelmişti gözüme..

benim de bahar dalı görüntüsü hoşuma gitti farklı gelmişti ama sanırım ilk parlement mavili olan takımı tercih edecegiz :) ayrıca güle güle kullanın sizde :)

Son düzenleme:
merhaba,
ben mobilya konusunda çift olarak ikinizin de içine en çok sineni almanızı öneririm. hani bakarken hah işte bu dediğiniz doğru seçim olacaktır diye düşünüyorum. benim zevkime en uygunu en üstteki yatak odası mesela ben de krem ve çok az o tona yakın ahşabı olan bir takım aldım.

büfe konusunda tavsiyem(tabii içine koyacaklarınıza bağlı olarak) çekmeceler inanılmaz rahatlık sağlıyor. annemin evinde özel yaptırmıştık yarısı sırf çekmece. kahve fincanları, çay fincanları, tatlı tabakları vb aklınıza gelebilecek bir sürü şey alıyor. raf olduğunda sadece 2 raf oluyor. tabii depolama sorununuz yoksa fark etmeyecektir.

şimdiden güle güle kullanın.

teşekkür ederim tavsiye ve fikirleriniz için :)

bence parlament mavılı olan cok gusel.yatak odası da mısafır odasıda cok hos.ve kullanıslıya benzıyo tabıkı dokunup bakmak gerek malzeme yapısına

ben ikinci takımı yakından gördüm salonu da yatak odası da rüya gibi; hatta onun yemek takımına yataş-enzanın lisa model koltuklarını alacaksın muhteşemmmmm tabiki zevkler farklı ilk takımda çok güzel daha spor bir model hangisini alırsan al hep musssmutlu olunnnnnnn

Lacivert sandalyeleri, çiçekli üçlü koltuğu ve en sondaki yatağı çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…