• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hanımlarr yardım Gebelik testi sonuc nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pennguen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
25
15
3
27
Merhaba canlarım ilk defa test yaptım 3 ay lık evliyim regl ( adet ) günüm 2 gün geçti dayanamayıp yaptım ama anlayamadım sonucu sizin tecrübelrinizden yardım istiyorum test 5 dakikalık test sonucudur

Eklentiler

• 3D9B57F6-0ECF-41D0-9190-23E43FE156DB.png
    3D9B57F6-0ECF-41D0-9190-23E43FE156DB.png
    610,2 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba canlarım ilk defa test yaptım 3 ay lık evliyim regl ( adet ) günüm 2 gün geçti dayanamayıp yaptım ama anlayamadım sonucu sizin tecrübelrinizden yardım istiyorum test 5 dakikalık test sonucudur
Ben ınce bır cızgı gordum sankı canım

İkinci çizgi beyaz bir çizgi fotoğrafta tam belli olmuyor

Ben çizginin renkli olması gerekiyor diye biliyorum. 2-3 gün sonra tekrar ederseniz net sonuç alırsınız.

Ben yerınde olsam gıdıp hemen baska bır tesy alırdın uzerınede gıdıp kan verırdım

Bence test bozuk. Ben üç tane ince çizgi görüyorum orada. Yerinde olsam hemen yenisini alır yapardım.

Back