hanimlarr boyle erkek istiyormusuz ne dersiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla böle biri varsa bende istiyorum bir tane daha bu maddelere uyan biri çıkmadı karşıma

kızlar ya bi tane de bana ayırın bundan.ama gerçekten bazen böyle kişilikler insanı yoruyor.

bunları hayal ederseniz evde kalırsınız ona göre.arkadaşımın da böyle bir listesi vardı ama evde kaldı ne yazık ki.:1no2:

Bende gülüşünün güzel olmasını isterim,güldüğü zaman gözlerinin içi ışıl ışıl olmalı,neşeli olsun,hoşsohbet olsun,seyahat etmeyi sevsin,parasızda olsa eğlenmeyi eğlendirmeyi bilsin şimdilik aklıma gelen bu kadar

ben renkli gözlü erkeklerden hoşlanmam...birde aynı boy olmayalım bende 1.75 oda 1.85 olabilir....

1-Boyu en ideal 1.75 olacak öyle yolda yürürken ne dev gibi durmalı ne de ufacık..

benimki öle zaten tam yanıma yakışıo.bu seçenek uyduulülülülülülü

2-renkli gözlü olmalı. ama çok açık renk değil. bakışı daha önemli. çakmak çakmak bakarken yumuşayıp eritebilmeli

bence siyah veya kahverengi göz erkeğe daha çok yakışıo.yada ben manitama öle yakıştırıommsırnaşık şey

3-hafif bi top sakal yada kirli sakal olmalı. Tüysüz kesinlikle olmamalı. Temiz ve kısa traş tercih sebebidir.

benimkinin sakalları warr.oyyyy benim kuzuma çok yakışiiiiii.çokk yahşiii oliiii:roflol:

4-Eller bakımlı temiz olmalı. Ne büyük nede tombul olmamalı. Kolları sert ve adeleli, koluna girince hatuna gücünü hissettirmeli

ayyy walla ahanda tam benimki böle.en çokta kollarını begeniorum zatiii jeyyar

5-kesinlikle ama kesinlikle vücut çalışmış OLMAMALI! pek çok kız siz erkeklerin sandığının aksine şiş vücut sevmez. sakin mütevazi ama sert ve sarkmayan bir vücut gibisi yoktur.

bakk bu şeçenek olmadı işte.ben isterdim şöle kaslı maslı olsunn.ama olmadıı.napalım bölede sevim kuşumu sengözlerimebaksanab

6-popoya ve bacaklara dikkat. atletik olmasada hantal olmayacak.

çokk doğruuu herhallll kafamçokkarıştı

7-sarışın kumral olabilir ama kesinlikle koyu esmer olmamalı. Dişler beyaz ve temiz olmalı, tercihen sigara içmeyecek.

şu sigara yokmuuu .o mahvedio beni işte.bitsin şu askerlk bırakacakkk :sm_cool:

8-Güzel kokacak. sık sık duş alacak. kendine özgü kaliteli bir parfümü olacak öyleki hatun kısmı nerde o kokuyu alsa erkeğini hatırlayacak.

ben pek sevmiom aşkımın parfüm kullanmasını.yada sadece benim yanımdayken sıksın parfimm neyinn.başkası çekmesin onun kokusunuuuuuu Çok üzgünüm çoook

9-çok etli yada çizgi gibi incecik dudaklı olmaz. alt biraz kalın üst dudak biraz ince .. kulağındaküpe olabilir. olmasada önemli olmaz

küpesiii yokk amma dudaklarıı müthişşşşş. . . . . . . . . :sm_cool:

1- Ben zaten 1.75 boyunda olduğum için benden uzun olması gerekir. 1. maddeyi sevmedim.
2-7- Erkek dediğin esmer olacak, kara kaşlı kara gözlü olacak.. Ööööyle açık tenli, renkli gözlü istemem ben. Belki ben sarışın, renkli gözlü olduğum için böyle düşünüyorumdur ama bana göre karayağız olmalıdır erkek. :1closedeyes:

Benim eşim fiziksel özelliklerin bazılarına uymuyor ama evlenmeden önce huy özellikleri uyuyorduç.
Şimdi eser yok valla çoğundan.

fiziksel özelliklerin dışındakiler,hepsi kandırmaca oluyor kızlar sakın kanmayın haaa
sonra gercek özellikleri öne cıkıyor..
bendeki onlardan biri,bu listeye çok uyuyordu kandırdı beni kandırdı....

ayy benim aşkım hepisinde uyuyo valla da billa:asigim:

ama evlenince değişir mi bilemem gerçii adam çok süslü yaa benden çok aynaya bakıyoo bi bana bide kendine aşık ztn kıskanıyorum amaaaaaa:dilcikar:

benim esim bu maddelerin coguna uyuyo.ama heosine uymuyo.eee o kadar kusur kadi kizindada olur degil mi?

bütün bu şıkları kapsayan erkek varmıdır efem ? ? ?

Kıskanç olmalı kısmına katılmıyorum, beni kesinlikle bunaltmamalı, ben kıskanç erkekle kesinlikle yapamıyorum. Bu husus tecrübelerimle sabit :) Benimki de bir yaklasıkla listeye uyuyor kızlar, şeyy boyu 1.75ten uzun, hatta epey uzun, 1.90' cıkk :)

benim erkek arkadsım da %90 bu tanıma uyuyor

boyu daha uzun ve kıskanc deil ve böylesi sanırım daha iyi :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…