Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Hanımlarr,0-2 yaş bebek bakan kreş aranıyor?Tavsiye edin...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

TUBARIS

Guru
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
6
0
286
41
İstanbul
Hanımlar,

İstanbulda avrupa yakasında 0-2 yaş bebek bakan kreş varmı?Bildiğiniz güvendiğiniz...
Hadi herkes bildiği kreşleri tavsiye etsin.İnternetten bulunmuyor...

Hanımlar,

İstanbulda avrupa yakasında 0-2 yaş bebek bakan kreş varmı?Bildiğiniz güvendiğiniz...
Hadi herkes bildiği kreşleri tavsiye etsin.İnternetten bulunmuyor...

yazını şimdi okudum.bende avrupa yakasında oturuyorum.avcılardayım.evim de çocuk bakabilirim.eğer düşünürsen.

canım ikitellide yeni açılan bir kreş var, batı bahat hastaneler grubunun alt kolu olarak açıldı. batı yıldızı adında sanırım. sıfır yaştan itibaren alıyorlar. ben şahsen verecek olsam oraya verirdim çünkü kurumun sahibi reşat bahat bu konuda çok hassas , bir dene istersen.

:emir_bebek::emir_bebek:

Ben size MECİDİYEKÖY'DE MİNİK YILDIZLAR ANAOKULU'nu tavsiye ederim.İşe girmek istediğim için oğlumu denemek amaçlı oraya göndermiştim, çok da memnun kaldım. Temizlik, yemekler, öğretmenler vs. hepsi çok iyi. İş bulamadığım için mecbur aldım oğlumu. Ama işe girince tekrar vereceğim. İnternetten bulabilrisiniz, telefonunu ve bilgilerini...

canım ikitellide yeni açılan bir kreş var, batı bahat hastaneler grubunun alt kolu olarak açıldı. batı yıldızı adında sanırım. sıfır yaştan itibaren alıyorlar. ben şahsen verecek olsam oraya verirdim çünkü kurumun sahibi reşat bahat bu konuda çok hassas , bir dene istersen.

fiyatlar hakkında bilgin var mı cnm

halkalıda oturuyorum evimde bebegine bakabilirim polis eşiyim 2,5 yasında oğlum var num 05063595373

sanırım benimle görüşmekten vazgectiniz
sağlık olsun olmucanı biliodum gecen yıl 500 istediler hafta içi için merterde bi kreşten

Arkadaslar selam 0-2 yas içim daha doğrusu 18 aylık oğlum için kreş arıyorum etiler civarında tavsiye edebileceğiniz kreş var mı bu yaş grubu için?

Back