Hanımlar yılbaşı süslemesi için bişey danışman gerekiyor bakar mısınız ?

bebeklinick

Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
27.909
40.394
Yeni yıl için dışarıda kutluyorduk ama bu yıl evlerdeyiz . Ben evi süslemeye basliyorum
( kimseyi cagiramayacagiz malum korona )

Ancak yemek masasınin ortasına hani çam dallarından kozalaklardan birkaç suslemeyle runner gibi bişey yapıyorlar ya ben o çamlardan bulamadım ve ne diye aramam gerekiyorsa anlamıyorum da.

Acaba birbirine yapışık runner hale getirilmiş bı şekilde mi satiliyor ki öyleyse bile ne deyipte arayacağım Google da ?

Magaza alışverişi yapamam koronaya karşı ciddi tedbirliyim.
Yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba, dediginiz şeyi dogru anladıysam, ben vakti zamanında ikeadan almıştım. Alışveriş yapamam diyorsunuz ama. Alternatif olarak pinterest uygulamasında "yılbaşında masa süslemesi" veya "yılbaşı masaları" tarzı bir şey yazıp aratırsanız, kendinizin de yapabileceği farklı fikirler edinebilirsiniz.

Yeni yıl için dışarıda kutluyorduk ama bu yıl evlerdeyiz . Ben evi süslemeye basliyorum
( kimseyi cagiramayacagiz malum korona )

Ancak yemek masasınin ortasına hani çam dallarından kozalaklardan birkaç suslemeyle runner gibi bişey yapıyorlar ya ben o çamlardan bulamadım ve ne diye aramam gerekiyorsa anlamıyorum da.

Acaba birbirine yapışık runner hale getirilmiş bı şekilde mi satiliyor ki öyleyse bile ne deyipte arayacağım Google da ?

Magaza alışverişi yapamam koronaya karşı ciddi tedbirliyim.
Yardımcı olabilir misiniz ?
Satılıyor onlardan, koctas tekzen tarzı yerlere bak. Annemın burdakı parkta bi suru var, park varsa yakınlarda git bır tur at belki bulursun

Satılıyor onlardan, koctas tekzen tarzı yerlere bak. Annemın burdakı parkta bi suru var, park varsa yakınlarda git bır tur at belki bulursun
Teşekkür ederim .yok ben hiç biyere çıkmıyorum ya park var da 🤣korku ve huşu içindeyim evdeyim korona döneminde.
Boşa giden ömür 🤣

X