Hanımlar yerleşme kanaması mı başka bir şey mi bu

nazloz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
112
31
18
25
Hanımlar ovulasyon dönemindeyim, 3 kere değerlendirdik bundan önce eşimle fakat iki gündür kahverengi ince çizgiler şeklinde lekeler ve yoğun kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Akıntı şeklinde değil bildiğin leke. Yerleşme kanaması mıdır? Yerleşme kanamasıysa bebek çalışmalarına ara mı vermem gerekiyor? Daha reglime tam 11 gün var. Ne yapacağım bilmiyorum tecrübelerinizi dinlemek istiyorum

Canım eger ovulasyon dönemindeysen yumurtlama çatlama lekesi de olabılır benımde bazı aylar gelır bazı aylar gelmez 3 4 gün sonra test yap umarım hamişsindir

Yerleşme kanaması için çok erken canım

Canım merhaba muhtemelen yumurtan çatladı o yüzden değerlendir mutlaka

Canım eger ovulasyon dönemindeysen yumurtlama çatlama lekesi de olabılır benımde bazı aylar gelır bazı aylar gelmez 3 4 gün sonra test yap umarım hamişsindir
Amin hepimiz için inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim çatlamaysa dememeye devam edeyim o zaman ben yerleşmeyse tekrar yaparsak zararı olur diye korktum

Amin hepimiz için inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim çatlamaysa dememeye devam edeyim o zaman ben yerleşmeyse tekrar yaparsak zararı olur diye korktum
Korkma canım Doktorlar dıyokı hamileliğin 3. ayına kadar ilişki bebeğe zarar vermez yerleşme de olsa zarar vermez kötü düşünme arada 1 gün boşluk bırakabılırsın hergun degrlendirmekten daha iyi bence cünki sperm kalitesi de bozulmamış olur

İlk defa yumurtlama döneminde böyle bir şeyle karşılaştım o yüzden düşündüm yerleşmeyi, denemeye devam o zaman engel değilmiş
Yerleşme için çok erken canım değerlendir sen inşallah gelir bebiş ha bide pcosun var mı canım pcos olanlar da çok oluyor yumurtlama dönemi kanama

Yerleşme için çok erken canım değerlendir sen inşallah gelir bebiş ha bide pcosun var mı canım pcos olanlar da çok oluyor yumurtlama dönemi kanama
Yok aslında reglim düzenlidir düzenli gelir ilk defa yaşıyorum ben bu kanamayı ya da yani lekeyi

Çok teşekkür ederim

Benimde düzenli 28 gün döngüm ama pcos hastasıyım canım eğer bebiş olmazda bir daha böyle bir şey yaşarsan baktirmani tavsiye ederim. Rabbim inşallah nasip eylesin bebişi
Bu bu nasıl oluyor peki düzenli reglde pcos

Bu bu nasıl oluyor peki düzenli reglde pcos
Canım bende pek anlam verememistim ilk öğrendiğimde her ay mutlaka adetimi olurum genelde aynı tarih sasarsa yılda bir iki kere bir iki gün önce olurdu o da çok nadir bir durum Evlendim bir yıl hiç hamile kalamadim 8. Ayda gitmiştim doktora doktorum deyince bende çok şaşırdım. 12. Ayda tedavi olucaktik ki hamile kaldım düşükle sonuçlandı şimdi sukrolsun yine hamileyim canım pcosun bende belirtileri erken yumurtlama adet öncesi lekelenme az da olsa şiddetli adet sancısı tüylenme saç dökülmesi

BİRAZ UZUN AMA KUSURA BAKMAYIN

Hanımlar mrb benimde bi sorum olacak umarım cevaplarsınız eşim yurt dışındaydı 24 aralıkta döndü iki kere geri çekilmeyle ilişkimiz oldu ertesi gün şehir dışına çıktı başka ilişki olmadı 2 gün sonra çok afedersiniz özür diliyorum tuvalete gittiğimde donmuş meni gördüm çamaşırımda normalde dün olmam gereken adeti ilişkiden bi hafta sonra lekelenme tarzında 3 gün yaşadım ilk gün peçeteye sadece ikinci gün bi tık arttı üçüncü gün leke ve bitti ayın birinde bitti ve o günden beri kasık bel ağrısı baş dönmesi mide bulantısı uyku şikayetlerim var doktora gitti leke bittikten 5 gün sonra kan negatif ama rahim kalınlığı 12 mm dedi bi kaç gün sonra tekrarla testi dedi hamile olma ihtimalim var mıdır bu kalınlık kqnamadan 5 gün sonra normal mi fazla mı acaba çok teşekkürler şimdidien

hamile misinn

Hamile miydiniz o ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…