Canım eger ovulasyon dönemindeysen yumurtlama çatlama lekesi de olabılır benımde bazı aylar gelır bazı aylar gelmez 3 4 gün sonra test yap umarım hamişsindirHanımlar ovulasyon dönemindeyim, 3 kere değerlendirdik bundan önce eşimle fakat iki gündür kahverengi ince çizgiler şeklinde lekeler ve yoğun kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Akıntı şeklinde değil bildiğin leke. Yerleşme kanaması mıdır? Yerleşme kanamasıysa bebek çalışmalarına ara mı vermem gerekiyor? Daha reglime tam 11 gün var. Ne yapacağım bilmiyorumtecrübelerinizi dinlemek istiyorum
Yerleşme kanaması için çok erken canımHanımlar ovulasyon dönemindeyim, 3 kere değerlendirdik bundan önce eşimle fakat iki gündür kahverengi ince çizgiler şeklinde lekeler ve yoğun kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Akıntı şeklinde değil bildiğin leke. Yerleşme kanaması mıdır? Yerleşme kanamasıysa bebek çalışmalarına ara mı vermem gerekiyor? Daha reglime tam 11 gün var. Ne yapacağım bilmiyorumtecrübelerinizi dinlemek istiyorum
Canım merhaba muhtemelen yumurtan çatladı o yüzden değerlendir mutlakaHanımlar ovulasyon dönemindeyim, 3 kere değerlendirdik bundan önce eşimle fakat iki gündür kahverengi ince çizgiler şeklinde lekeler ve yoğun kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Akıntı şeklinde değil bildiğin leke. Yerleşme kanaması mıdır? Yerleşme kanamasıysa bebek çalışmalarına ara mı vermem gerekiyor? Daha reglime tam 11 gün var. Ne yapacağım bilmiyorumtecrübelerinizi dinlemek istiyorum
Amin hepimiz için inşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimCanım eger ovulasyon dönemindeysen yumurtlama çatlama lekesi de olabılır benımde bazı aylar gelır bazı aylar gelmez 3 4 gün sonra test yap umarım hamişsindir
İlk defa yumurtlama döneminde böyle bir şeyle karşılaştım o yüzden düşündüm yerleşmeyi, denemeye devam o zaman engel değilmişCanım merhaba muhtemelen yumurtan çatladı o yüzden değerlendir mutlaka
O reglden iki üç gün önce oluyomuş sanırım ama bilemedim işteYerleşme kanaması için çok erken canım
Korkma canım Doktorlar dıyokı hamileliğin 3. ayına kadar ilişki bebeğe zarar vermez yerleşme de olsa zarar vermez kötü düşünme arada 1 gün boşluk bırakabılırsın hergun degrlendirmekten daha iyi bence cünki sperm kalitesi de bozulmamış olurAmin hepimiz için inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbimçatlamaysa dememeye devam edeyim o zaman ben yerleşmeyse tekrar yaparsak zararı olur diye korktum
Yerleşme için çok erken canım değerlendir sen inşallah gelir bebişİlk defa yumurtlama döneminde böyle bir şeyle karşılaştım o yüzden düşündüm yerleşmeyi, denemeye devam o zaman engel değilmiş
Yok aslında reglim düzenlidir düzenli gelir ilk defa yaşıyorum ben bu kanamayıYerleşme için çok erken canım değerlendir sen inşallah gelir bebişha bide pcosun var mı canım pcos olanlar da çok oluyor yumurtlama dönemi kanama
Çok teşekkür ederimKorkma canım Doktorlar dıyokı hamileliğin 3. ayına kadar ilişki bebeğe zarar vermez yerleşme de olsa zarar vermez kötü düşünme arada 1 gün boşluk bırakabılırsın hergun degrlendirmekten daha iyi bence cünki sperm kalitesi de bozulmamış olur
Zaten her zaman olmuyor canım o arada oluyorYok aslında reglim düzenlidir düzenli gelir ilk defa yaşıyorum ben bu kanamayıya da yani lekeyi
Anladım fakat adetim düzenliZaten her zaman olmuyor canım o arada oluyor
Benimde düzenli 28 gün döngüm ama pcos hastasıyım canım eğer bebiş olmazda bir daha böyle bir şey yaşarsan baktirmani tavsiye ederim. Rabbim inşallah nasip eylesin bebişiAnladım fakat adetim düzenli
Benim relgden bir hafta sonra geldi ama bende geç dölennme oldu,ama bu kadar kısa sürede gelmez canım yaO reglden iki üç gün önce oluyomuş sanırım ama bilemedim işte
Bu bu nasıl oluyor peki düzenli reglde pcosBenimde düzenli 28 gün döngüm ama pcos hastasıyım canım eğer bebiş olmazda bir daha böyle bir şey yaşarsan baktirmani tavsiye ederim. Rabbim inşallah nasip eylesin bebişi
Canım bende pek anlam verememistim ilk öğrendiğimde her ay mutlaka adetimi olurum genelde aynı tarih sasarsa yılda bir iki kere bir iki gün önce olurdu o da çok nadir bir durumBu bu nasıl oluyor peki düzenli reglde pcos
hamile misinnHanımlar ovulasyon dönemindeyim, 3 kere değerlendirdik bundan önce eşimle fakat iki gündür kahverengi ince çizgiler şeklinde lekeler ve yoğun kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Akıntı şeklinde değil bildiğin leke. Yerleşme kanaması mıdır? Yerleşme kanamasıysa bebek çalışmalarına ara mı vermem gerekiyor? Daha reglime tam 11 gün var. Ne yapacağım bilmiyorumtecrübelerinizi dinlemek istiyorum
Hamile miydiniz o araBİRAZ UZUN AMA KUSURA BAKMAYIN
Hanımlar mrb benimde bi sorum olacak umarım cevaplarsınız eşim yurt dışındaydı 24 aralıkta döndü iki kere geri çekilmeyle ilişkimiz oldu ertesi gün şehir dışına çıktı başka ilişki olmadı 2 gün sonra çok afedersiniz özür diliyorum tuvalete gittiğimde donmuş meni gördüm çamaşırımda normalde dün olmam gereken adeti ilişkiden bi hafta sonra lekelenme tarzında 3 gün yaşadım ilk gün peçeteye sadece ikinci gün bi tık arttı üçüncü gün leke ve bitti ayın birinde bitti ve o günden beri kasık bel ağrısı baş dönmesi mide bulantısı uyku şikayetlerim var doktora gitti leke bittikten 5 gün sonra kan negatif ama rahim kalınlığı 12 mm dedi bi kaç gün sonra tekrarla testi dedi hamile olma ihtimalim var mıdır bu kalınlık kqnamadan 5 gün sonra normal mi fazla mı acaba çok teşekkürler şimdidien
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?