Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar Yatak Odamın Yeni Şekli Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum ;))
bence doğru yerleşim şekli şu olacaktır
şu anda aynanın olduğu duvarda gardırop ve gardropun yerinde ayna ve aynayı takiben pencereye paralel olarak yatak ama gardrop ve yatak arasıından geçilebilir mi bu durumda onu bilemedim
ayy bi an kuzenimin evi sandımm aynısıı yaaa...o yatağın solunda kapımı var orasıda ebeveyn banyosu dimi :)
oda yeni evlendi ve oda tamamen aynı oda yerleşimde aynı böyle...eskisinden çok daha güzel olmuş emin ol ...mutluluklar diliyorum....
bi kere perdelrinle uyum yaklamamış bu hali çünkü pğerdelerin kapanmış
odayı nasıl havalandırcaksın cam açılmaz
sabah güneş tepene biner kışında cam kenarı soğuk olur tepen donar:)
cam önünde gece konuşsan falan sesinin dışarı çıkma ihtmali daha yüksek
hemde diğer şekli daha modern duruyo
sandalyeleride sevmedim yatak odasında:)
ve yatak odası takımın çok şık:)
Öncelikle güle güle oturun canım oda dikdörtgene baktığı için başka da şansın yok gibi görünüyo aslında ama yatağın başının camı kapatması odanın hem karanlık olmasına neden olur hem de camla diyaloğunu keser
ayy bi an kuzenimin evi sandımm aynısıı yaaa...o yatağın solunda kapımı var orasıda ebeveyn banyosu dimi :)
oda yeni evlendi ve oda tamamen aynı oda yerleşimde aynı böyle...eskisinden çok daha güzel olmuş emin ol ...mutluluklar diliyorum....
bi kere perdelrinle uyum yaklamamış bu hali çünkü pğerdelerin kapanmış
odayı nasıl havalandırcaksın cam açılmaz
sabah güneş tepene biner kışında cam kenarı soğuk olur tepen donar:)
cam önünde gece konuşsan falan sesinin dışarı çıkma ihtmali daha yüksek
hemde diğer şekli daha modern duruyo
sandalyeleride sevmedim yatak odasında:)
ve yatak odası takımın çok şık:)
bence doğru yerleşim şekli şu olacaktır
şu anda aynanın olduğu duvarda gardırop ve gardropun yerinde ayna ve aynayı takiben pencereye paralel olarak yatak ama gardrop ve yatak arasıından geçilebilir mi bu durumda onu bilemedim
Öncelikle güle güle oturun canım oda dikdörtgene baktığı için başka da şansın yok gibi görünüyo aslında ama yatağın başının camı kapatması odanın hem karanlık olmasına neden olur hem de camla diyaloğunu keser
kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim fikirleriniz ve iyi dilekleriniz için şimdilik bu halinden çok memnunum bi sorun yaşamıyorum oda çok daha genişlemiş oldu
desende inanmam zaten halılar eşyalar değişik
o soldaki açılan kapıda banyomu onu hele bi de canım :) çekmeköydemi oturuyosun kuzenim ordada aynı bina olabileerr...
Mutluluk ve huzur dolsun yuvanıza canım ....
desende inanmam zaten halılar eşyalar değişik
o soldaki açılan kapıda banyomu onu hele bi de canım :) çekmeköydemi oturuyosun kuzenim ordada aynı bina olabileerr...
Mutluluk ve huzur dolsun yuvanıza canım ....