Hanımlar Yatak Odamın Yeni Şekli Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum ;))

alya_taha

❤Minik Kızım Duru'm❤
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
977
57
163
34
Evi yaz moduna sokarken pikeleri falan sererken yatak odamın ilk evlenirken dizmek istediğim ama o şekilde yapamadığım şekle getirmek istedim :34:
Yatak başlığının pencere önünde perdelerle birlikte görünmesi çok hoşuma gidiyodu ona uyacak şekilde şekillendirdik ama ya eski haline gözüm alıştığından bilmiyorum oda bi değişik geliyo bana :31:

KK nın zevkli hatunları yatak odamın yeni şekli hakkında yorumlarını bekliyorum nasıl olmuş??

Önceki şekli http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/587617-iste-7-aylik-gelin-evimmm.html burda konumda var bakmak isteyene...

$1 (1).webp$1 (2).webp$1 (3).webp$1 (4).webp$1 (5).webp$1 (6).webp

canım yatak odalarımızın yapısı hemen hemen aynı.
benimki biraz daha kare seninkine göre
fakat ben yatağın camın önünde olmasından hiç hoşlanmıyorum
tül görünmüyo cam rahat açılmıyo falan
bende hala bi çözüm bulamadım.
eski haline de baktım
o da odayı küçültüyo gibi duruyo dimi
napsak ki:26:
sana yazılanlar bana da fikir olur :34:

canım yatak odalarımızın yapısı hemen hemen aynı.
benimki biraz daha kare seninkine göre
fakat ben yatağın camın önünde olmasından hiç hoşlanmıyorum
tül görünmüyo cam rahat açılmıyo falan
bende hala bi çözüm bulamadım.
eski haline de baktım
o da odayı küçültüyo gibi duruyo dimi
napsak ki:26:
sana yazılanlar bana da fikir olur :34:

dikdörgen benimkide canım kirişler var gardrop devasa bişey çok büyük yerinden zor kımıldatıp aşağıya çekebildik ki zaten başka koyabileceğimiz yerde yok:31:
diğer şekilde de dediğin gibi oda çok küçülüyo ve yatak çok şekilsiz görünüyo napacaz bende bilmiyorum:44:

bence yatağın pencereden gelen ışığı kesmesinden başka problem yok, yaz sıcağında pencereyi de açamazsınız.
odanın 2 yerleşim şekli var ikisini de kullanmışsınız zaten bence yapılacak fazla bişey yok.

bence bu halı daha guzel
ama bazanın ayaklarını cıkartmanızı tavsıye ederım nevresım semsıye gıbı durmus

bence bu halı daha guzel
ama bazanın ayaklarını cıkartmanızı tavsıye ederım nevresım semsıye gıbı durmus

hmm haklısınız ayaklar hiç aklıma gelmemişti iyi fikir :34: hem pencerenin önü az daha açılır :34: çok teşekkürler hanımlar

Eski haline göre çok daha güzel olmuş.
Siyahtan kurtulunca oda ferahlamış.
Yatağın yerini değiştirince hareket alanı daha çok olmuş.
Halın da çok şıkmış ayrıca,dantel gibi:)

Evi yaz moduna sokarken pikeleri falan sererken yatak odamın ilk evlenirken dizmek istediğim ama o şekilde yapamadığım şekle getirmek istedim :34:
Yatak başlığının pencere önünde perdelerle birlikte görünmesi çok hoşuma gidiyodu ona uyacak şekilde şekillendirdik ama ya eski haline gözüm alıştığından bilmiyorum oda bi değişik geliyo bana :31:

KK nın zevkli hatunları yatak odamın yeni şekli hakkında yorumlarını bekliyorum nasıl olmuş??

Önceki şekli http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/587617-iste-7-aylik-gelin-evimmm.html burda konumda var bakmak isteyene...

Eki Görüntüle 732539 Eki Görüntüle 732540 Eki Görüntüle 732541 Eki Görüntüle 732542 Eki Görüntüle 732543 Eki Görüntüle 732544

eski hali daha güzelmiş hem camınızı rahat açamazsın hemde göze hoş gelmiyor....

oda bayagi havadar,aydinlik sanirim.bence bu hali odayi dahada acmis..diger hali,odanin yarisini goturmus gibiydi.gecisler dar duruyordu.ama suan hem genis bir yatak odasi olmus,hemde genis bir giyinme mekani saglamis.bir kac degisiklikle oda daha guzellesir bence:0
mesela: yatagin ayagini cikarin.odaya girince ilk gozume o takilmisti.ve onune yatak basligiyla ayni kumastan bir oturmalik uzun puf koysaniz cok cok yakisacagini dusunuyorum..
yatak basi,ayaklar cikinca biraz daha assagi inecek gibi.ama yetmezse bence birazcik altdan kestirip kisaltsanizda olur gibi?
sandalyeler mutfak masasi gibi olmamis orda.onlarin yerine tek renkli ama zit renkte bir berjer super olurdu.yaninada sehpa ve kucuk bir abajur?hem odaya renk verirdi berjer, hemde uyku disinda,berjerde bir dinlenme koseniz olurdu odanizda...sandalye insana batar,rahatsiz birsey..

yeni hali çook ferah olmuş iyiki değişiklik yapmışsın bence böyle kalmalı:34:

3 kişi yatak odanıza baktık ve yatağın başının pencereinin önünde olmasının hoş olmadığını düşündük.Yatak başı alçak olsa yine belki,ama pencerenin büyük kısmı kapanmış,ı ıh..
Bir de o ayıcık olmamış yaaa :(..

Maşallah allah sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah :nazar:

Bence sandalyelere gerek yok, çok gereksiz geldi bana..

benim yatak odamda aynı ve yatağım gardrobun karşında duruyor ve gayet hoş oluyor.sen neden ilk halini değiştirdin anlamadım.pencere çıkmış ortaya gayet iyiymiş öyle.

ben de pencere önünde yatak sevmeyenlerdenim. odanın eski halini dar gösteren bir diğer unsur da siyah nevresim bence. bu yatak örtüsünü eski haline sersen yine aydınlık durur. ben resme ilk baktığımda -eski halini görmemiştim- yatağa çevirse olmaz mı diye düşünmüştüm sen zaten denemişsin :)

Böyle çok ferah geniş durmuş ama ben de pencerenin o şekilde kapanması taraftarı değilim. Eski haline çevirip odanın ortasına değil de pencereye daha yakın dursa nasıl durur? Benim evimde öyle bir tek benim geçebileceğim kadar,1 komidinlik mesafe var pencereyle yatağın arasında.
Bide bazıları yatak ayaklarını çıkartmanı söylemiş ama çıkartırsan yatağın alt temizliğini yapamazsın biliyorsun.benimde yatak ayaklarım o şekilde ama hiç çıkartmak aklıma gelmedi, çıkartmamda zaten.

benim yatak odamın şeklide senin eski hali gibi mobilyalarımızda hemen hemen aynı ben biraz fazla ev havalandırma meraklısı olduğum için böyle yerleştiremedim:(
böyle oda daha ferah durmuş hem giyinmek için bayağı bir yer kalmış halın ön plana çıkmış birazda böyle kullan olmadı kış temizliğine tekrar değiştirirsin :34:

Back
X